Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Roberto s-a afișat cu noua cucerire. Cum arată iubita concurentului: ”Te ador”

Roberto de la Mireasa sezonul 7 s-a afișat cu noua iubită. Tânăra se numește Gabriela și este aceeași fată cu care a postat imagini în urmă cu câteva zile.

colaj de imagini cu roberto de la mireasa sezonul 7 Galerie
Roberto de la Mireasa sezonul 7 s-a afișat cu noua iubită. Tânăra se numește Gabriela și este aceeași fată cu care a postat imagini în urmă cu câteva zile. | Antena 1

Deși a încercat să cunoască mai multe fete în casa Mireasa, Roberto nu a reușit să găsească pe cineva potrivit pentru el.

Se pare că în afara competiției, acesta are mai mult noroc. Concurentul s-a afișat cu noua iubită.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Cum comentează Dani acuzațiile că ar fi fost fals în timpul competiției Mireasa sezon 7

Roberto s-a afișat cu noua cucerire. Cum arată iubita concurentului

În mediul online, Roberto a postat o imagine cu noua lui iubită. Gabriela este numele celei care a reușit să cucerească inima concurentului de la Mireasa sezonul 7.

”Când vei ajunge să iubești viața, vei vedea frumusețea în toate lucrurile posibile”, a scris Roberto lângă o imagine cu noua sa iubită. ”Te ador”, i-a scris ea.

Fostul concurent de la Mireasa sezonul 7 a răspuns: ”Și eu te ador”. Iată imaginea:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Ce a răspuns Amalia când a fost întrebată, imediat după naștere, dacă Radu mai are sentimente pentru Mădălina

Cine este Roberto de la Mireasa sezon 7

Roberto Covaci are 23 de ani, 1,82 înălțime și 85 de kilograme. Hobby-urile lui sunt gătitul și muzica. A practicat polo până la 18 ani, a terminat liceul în Scoția.

„Când să intru la Universitate m-am întors în Romînia pentru o fată. De la 19 ani am avut mai multe job-uri: ospătar, șofer, livrator, instructor de înot, am muncit în restaurante”.

„Tatăl meu biologic s-a despărțit de mama când aveam un an. Până la 17 ani am crescut cu mama. Tatăl meu biologic a contribuit la creșterea mea 2 ani, apoi n-am mai știut nimic de el. Tatăl vitreg este tatăl care m-a crescut”, a povestit Roberto Covaci de la Mireasa, sezon 7.

Citește și: Mireasa sezon 7. Antonio a primit răspuns de la mama sa după ce i-a trimis un mesaj prin intermediul AntenaPLAY

„Până la această vârstă am iubit sincer o dată, dar m-am îndrăgostit de două ori. Știu că am fost înțșelat de fosta iubită. Am prins-o în timp ce mă înșela. Am simțit durere, ură și amăgire. Următoarea mea relație a fost la 19 ani cu o fată cu 10 ani mai mare decât mine”, a mai spus concurentul sezonului 7 Mireasa.

Fosta iubită avea un copil de 5 ani.

„Spre sfârșitul relației a fost o relație toxică. Noi stăteam mai mult din obligație, monotonie. Am iubit-o foarte mult, dar ultima perioadă a relației a fost ceva rău. Ea mi-a spus că este gravidă când avea 3 luni de sarcină. Am stat cu ea până a făcut 8 luni de sarcină, mi-a spus că copilul o să spună tată la cine merită. Nu a trecut copilul pe numele meu. I-am spus să facem un test de paternitate, nu a vrut și așa a rămas acest copil fără tată în ceritificat”, a povestit Roberto Covaci la Mireasa.

Mireasa: Confesiuni. Cum comentează Dani acuzațiile că ar fi fost fals în timpul competiției Mireasa sezon 7... Mireasa sezon 7. Irina și Maria nu au mai luat legătura după terminarea competiției. Ce a spus Irina despre soția lui An...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x