Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 11 septembrie 2023. Bogdana și Liviu au declarat că formează un cuplu. Cum a reacționat domna Lucica

După sărutul controversat de la petrecere, Liviu și Bogdana s-au delcarat un cuplu în emisia live de Mireasa de pe 11 septembrie 2023.

Colaj cu Bogdana și Liviu Galerie
Bogdana și Liviu au declarat că formează un cuplu în casa Mireasa | Antena 1

Întrebați de Simona Gherghe dacă după ce s-au sărutat la petrecere se declară un cuplu, Liviu și Bogdana au sărpuns „Da”

„Eu am făcut e am simțit. Poate așa a vrut Dumnezeu”, a spus Bogdana.

„Eu zic că este o alegere bună pentru toți membrii familiei. Cei de acasă cred că îl certau pe Liviu pentru alegerea făcută. Puteam să-I spun, dar el tot ca el făcea”, a spus doamna Lucica.

Liviu a sărutat-o mai întâi la petrecere pe Daria, iar apoi s-a îndreptat cptre Bogdana, căria i-a mărturisit că este ce-și doreșt eel pentru viitor.

Ce i-a spus Liviu Dariei în emisia live de Mireasa

„Vreau să-mi cer scuze că am făcut ncurcătura asta. Dariei și familiei ei. M-am grăbit pentru că nu am știut ce vreau. Mi s-a aprin sun beculeț pentru Bogdana, dar nu puteam să stau liniștit Mă gândem tot timpul la Bogdana. În momentul în care sunt cu o femeie de mână și mă gândesc la altă femeie, înseamnă că nu mă proiectez cu ea în viitor. Poat emă văd 1 lună, 5. Dar nu toată viața. Am greșit. Ar fi trebuit să-i zic Dariei la începutul petrecerii. Când am văzut-o pe Bogdana care o lua în brațe pe mama am avut o revelație. M-am gândit că așa aș vrea să arate viitorul meu. Daria e o femeie care m-a atras. Nu văd în ea o nevastă pentru mine. Bogdana mă sensibilizează când se uită la mine”, a spus Liviu.

„Eu sunt foarte bine. Mulțumesc! Am o intuiție foarte bună. Eu am văzut demult ceva între ei. De-asta nici nu m-am apropiat de doamna Lucica, pentru că am văzut o apropiere între ele”, a spus Daria.

„Eu nu am simțit nimic. Doar în momentul în care stăteam cu Bogdana pe canapea și l-am luat pe Liviu și l-am întrebat. Mi-a spus că nu era nimic”, a spus doamna Lucica.

Cum i-a spus Bogdana Dariei că s-a sărutat cu Liviu

A doua zi de la petrecere, Bogdana a mers la Daria să-i mărturisească ce s-a întâmplat.

„S-a întâmplat ceva urât. E legat de tine. Liviu a venit să îmi zică să vorbim ceva și apoi m-a sărutat. Mi-a zis că lui i-a plăcut de amândouă la început”

„Eu ce să-i fac dacă e copil și nu știe ce vrea. Eu n-am de ce să fiu supărată pe tine, Bogdana. N-am niciun resentiment. Dar când a dat să te pupe tu nu te-ai tras? Singurul lucru care m-a supărat a fost că nu mi-ai zis pe moment. Dacă îi place să fie bufon... eu ce să-i fac”, i-a spus Daria Bogdanei.

Daria a avut un moment de vulnerabilitate și a plâns, povestindu-le fetelor că ea nu voia să-l sărute la petrecere, însă a luat-o prin surprindere.

Mireasa sezon 8, 11 septembrie 2023. Liviu le-a sărutat pe Daria și pe Bogdana în aceeași seară. Ce explicații a dat băi... Mireasa sezon 8, 12 septembrie 2023. Daria s-a întâlnit la cină cu Liviu, după ce el și Bogdana s-au declarat un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x