Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 13 septembrie 2023. Liviu și Bogdana, sărutări pătimașe: „Săruți mai bine decât ea”

De când formează un cuplu, Liviu și Bogdana nu ezită să-și dea frâu liber sentimentelor, de fiecare dată când se întâlnesc. Pe lângă sărutări și discuții despre viitor, cei doi concurenți Mireasa au vorbit și despre Daria cu doamna Lucica.

Colaj cu Bogdana, Liviu și Daria Galerie
Liviu și Bogdana, sărutări pătimașe în casa Mireasa | Antena 1

Doamna Lucica a fost deranjată de afirmațiile Dariei, referitoare la băiatul care a sărutat-o la petrecere și care a ales apoi să formeze un cuplu cu Bogdana.

„Aseară îmi spunea că a vrut să te facă om, să te ia la Cluj să-ți dea serviciu. Ea are porențial financiar? Pe mine crezi că nu mă dorc chestiile astea?”, a spus doamna Lucica.

„Ea are potential financiar făcut de unde? Din… (n.r. argou pentru descrierea unei vieți imorale)”, a spus Bogdana.

„Las-o să spună ce vrea! E frustrată și ea”, a spus Liviu.

„Nu-mi mai spuneți, că mă apucă pe mine. Și vorbesc eu urât apoi”, i-a spus Bogdana doamnei Lucica.

Liviu și Bogdana, sărutări pătimașe în casa Mireasa. Cum a reacționat fata când băiatul i-a spus că sărută mai bine decât Daria. Simona Gherghe a avut un comentariu

Liviu și Bogdana au avut parte de momente tandre, atingeri și sărutări pătimașe, iar băiatul i-a făcut iubitei sale un „compliment”, care a determinat-o pe Simna Gherghe să-i atragă atenția că nu „pică bine”

„Săruți mai bine decât ea!”, i-a spus Liviu Bogdanei în timp ce o săruta, referindu-se la Daria.

„Pe bune? Ce compliment! Te omor”, i-a spus Bogdana lui Liviu.

„Asta nu se face. De ce te gândeai la alta când o sărutai pe ea”, a spus Simon Gherghe referindu-se la repica lui Liviu.

„Nu știu”, a răspuns băiatul”.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Ipostaza elegantă în care Marian Pavel de la Mireasa și noua lui iubită s-au fotografiat la un eveniment. Ce frumoși sun... Mireasa, sezon 8. Gabriela Cristea a invitat doi dintre concurenți să părăsească platoul de la Capricii, în mijlocul une...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x