Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Cum a reacționat Andrei, nepotul doamnei Mirela, după ce aceasta a fost jignită de Liviu și de Bogdana

Fostul concurent din sezonul 8, Andrei, a publicat o reacție în mediul online, după scandalul în care este implicată mătușa lui, doamna Mirela.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Doamna Mirela nu a mai suportat cuvintele vulgare ale lui Liviu și a reacționat. Bogdana a intervenit și a urmat apoi un scandal greu de privit | Antena 1

După ce Andrei fost eliminat din casa Mireasa, doamna Mirela, mătușa lui, a rămas pentru a-l susține pe Marius. La task-ul cabinei telefonice din sezonul 8 Mireasa doamna Mirela l-a rugat pe Liviu să nu mai folosească cuvinte vulgare, iar băiatul și iubita lui au „explodat”.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 10 noiembrie 2023. Ce s-a întâmplat la task-ul Cabina Telefonică. Ce momente dificile au existat

Ce i-a spus doamna Lucica lui Liviu, după ce băiatul ei a fost, din nou, protagonistul unui scandal în casa Mireasa. Cum a reacționat doamna Mirela

La Mireasa, Capriciile Iubirii au fost difuzate imagini cu scandalul pornit în casa Mireasa, dar și cu declarațiile doamnei Lucica.

„Ea are afinitate pentru alticenva. Pe tine și pe Bogdana nu vă suportă. Nu trebuia să-I dai ocazie Mirelei pentru că Mirela nu vă suportă”, i-a spus doamna Lucica fiului ei, după ce acesta a „trimis toate mamele în bucătărie”.

„Ce i-am zis? I-am zis să se ducă să mănânce margarină, dacă nu suportă să audă vorbe pe stomacul gol. Noi de pe margine trebuie să-I descurajăm pe ceilalți”, a spus Liviu.

„M-a deranjat ce a spus doamna Mirela despre Bogdana: că e nesimțită și că-i lipsește ceva”, a spus băiatul în live la Mireasa, Capriciile Iubirii.

„V-am rugat să dați sonorul mai încet pentru că mai sunt mame care dorm”, a explicat doamna Mirela, adăugând: „Nu vreau să las situația în coadă de pește. Vreau să flosesc toate pârghiile legale să-mi fac singură dreptate. N-am avut nimic cu ei. Lucica greșește maxim. Dar vorba aceea: hoțului de hoț îi e frică. Vreau să văd cum pot să deschid o acțiune pentru jignirile care mi s-au adus”.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ce a publicat Adrian în mediul online, la scurt timp după ce a ieșit din emisiune. Ce mesaj a transmims

Ce a transmis Andrei, fostul concurent al sezonului 8 Mireasa, despre doamna Mirela

Andrei, nepotul doamnei Mirela, le-a mulțumit celor care i-au transmis mesaje frumoase despre mătuș lui și a promis că va reveni cu mai multe comentarii:

„Știu că mi-ați tirmis mesaje legat de cele întâmplate în casă. Vă mulțumesc că sunteți cu tot sufletul alături de Mirela și de mine. Mă înclin pentru toate cuvintele frumoase, pentru că vedeți și voi relaitatea. Eu o să spun lucrurilor pe nume atunci când trebuie”, a spus Andrei pe Instagram.

Citește și: Mireasa sezon 8, 10 noiembrie 2023. Sergiu s-a despărțit de Madi. Fata a ieșit desculță pe porți: „M-ai sfâșiat! Încă te iubesc”

Citește și: Cum a reacționat Gabriela de la Mireasa 6 când Simona Gherghe a vorbit despre ea în direct: „Este o mămică foarte frumoaasă”

Ipostaza emoționantă în care Gabriela de la Mireasa a apărut alături de fiul ei. Cât de frumos a crescut... Mireasa, sezon 8. De ce a spus doamna Maria „Nu-mi pare rău deloc! E mai bine așa”, despre eliminarea lui Adrian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x