Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Daria a primit un apel telefonic în direct: „Nu putem să acceptăm să fii călcată în picioare”

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 6 noiembrie 2023 prietena Dariei a intervenit telefonic pentru a-i da sfaturi concurentei.

Colaj cu Daria și Adrian Galerie
Daria de la Mireasa a primit un apel telefonic în direct | Antena 1

Legătura dintre Daria și Adrian a fost intens dezbătută de câteva dintre mamele din casa Mireasa. Doamna Mirela a spus vehement că ea nu crede într-o posibilă relație între Daria și Adrian, doamna Lucica este de părere că Daria se „agață” de Adrian pentru a rămâne în emisiune, iar doamna Anina a spus că ea nu crede în ce face și ce spune Daria.

„Când am spus asta m-am bazat pe o afirmație pe care a făcut-o Daria către mine. Atunci când am căzut eu cu balansoarul în curte ea a venit să mă ajute. Nu s-au dat imaginile și am vorbit cu ea. Am zis că dacă s-au dat imaginile astea... Și mi-a zis că ea are echipă care lucrează pentru ea și îmi garantează că s-a dat tot, s-a viralizat pe social media, pentru că era și ea prezentă. Și mi-am dat seama că nu știu cu cine am de-a face”, a spus doamna Anina în emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii.

Daria a explicat ce a zis de fapt, referindu-se la conturile ei de social media: „Am un manager care se ocupă de conturile mele de social media. Când ați căzut eu v-am zis să stați liniștită că oricum apare, nu că vă urmăresc oamenii mei și vă pun pe rețele”, a explicat fata.

Citește și: Mireasa sezon 8, 6 noiembrie 2023. Ana a rămas fără partener pe ringul de dans. Ce s-a întâmplat cu Daniel în timpul petrecerii

Ce a sfătuit-o Bianca pe Daria la Mireasa, Capriciile Iubirii

Bianca, prietena Dariei care îi administrează conturile de social media a intervenit telefonic:

„Am sunat să-ți spunem să nu confunzi bunul simț cu faptul că trebuie să fii hotărâtă și să-ți spui părerea la momentul potrivit. Noi suntem alături de tine, dar nu putem să acceptăm să fii călcată în picioare sau denigrată”, a spus Bianca.

Până acum Daria a avut un tipar, dar noi tindem să credem că în ultimele 2 luni și-a dat seama că nu conteză tiparul fizic atât de mult. Noi mizăm că Daria caută liniște, și liniștea o găsește la Adrian. Noi încurajăm o cunoaștere”, a mai spus prietena Dariei.

Bianca a vorbit despre trecutul asumat al Dariei și despre faptul că Bogdana a fost plecată din casa Mireasa 2 săptămâni, timp în care a acumulat niște informații:

„Daria și-a asumat tot ce e în afară. Daria nu a ieșit din emisiune să intre cu lecțiile învățate înapoi”

Citește și: Mireasa sezon 8, 6 noiembrie 2023. Reacția Luizei după ce doamna Lucica a spus despre ea: „săraca” în gală. Daria a intervenit

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 6 noiembrie 2023. Ana a rămas fără partener pe ringul de dans. Ce s-a întâmplat cu Daniel în timpul pet... Mireasa sezon 8, 7 noiembrie 2023. Nou conflict între Bia și doamna Anina. Mama și iubita lui Robert au izbucnit în lacr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x