Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 6 noiembrie 2023. Ana a rămas fără partener pe ringul de dans. Ce s-a întâmplat cu Daniel în timpul petrecerii

În timpul petrecerii de pe 4 noiembrie din casa Mireasa Ana a rămas preț de câteva clipe fără partenerul ei pe ringul de dans, pentru că Daniel acuza stări de rău.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Daniel nu s-a simțit bine la petrecerea Mireasa | Antena 1

Ana a mers rapid după Daniel pentru a afla ce se întâmplă cu iubitul ei. Daniel i-a explicat iubitei că a primit îngrijiri medicale și că a aflat că tensiunea îi scăzuse foarte mult, situație cu care el nu era obișnuit.

Ana: Babe, ce-i cu tine?

Daniel: Mi-a scăzut puțin tenisiunea. Du-te, simte-te bine!

Ana: Înțelegi că sunt aproape soția ta și te iubesc? Vrei să facem cerere să te bagi la somn?

Daniel: Încerc să mănânc, să văd dacă îmi revin. În cazul în care nu-mi revin o să stau întons în pat.

Citește și: Mireasa sezon 8, 6 noiembrie 2023. Alex și Andreea formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat la petrecere

Daniel a acuzat stări de rău la petrecerea Mireasa. Cum se simte iubitul Anei în prezent

La scurt timp, Daniel s-a simțit mai bine și a revnit în brațele iubitei sale. Concurentul Mireasa a avut un dialog cu Ana, reproșându-i cu zâmbetul pe buze că nici ea nu-i spune lui când se simte rău.

„A fost o stare foarte ciudată. O stare de leșin. Acum mă simt mult mai bine. Suntem din nou pe metereze. Daniel a revenit”, a spus Daniel în emisia live de Mireasa de pe 6 noiembrie 2023.

„Încercăm cumva să ne protejăm de acel prim impact. Aoleu! Ce pățește partenerul meu? Dar ulterior ne spunem”, a explicat Ana faptul că amndoi își ascund stările de rău unul față de celălalt.

Citește și: Mireasa sezon 8, 6 noiembrie 2023. Reacția Luizei după ce doamna Lucica a spus despre ea: „săraca” în gală. Daria a intervenit

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 6 noiembrie 2023. Alex și Andreea formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat la petrecere... Mireasa, sezon 8. Daria a primit un apel telefonic în direct: „Nu putem să acceptăm să fii călcată în picioare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x