Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Daria și Robert, încurajați de susținători să se apropie unul de altul. Cum a reacționat Marius

Robert și Daria au primit scrisori de la susținătorii fetei, care le-au recomandat să se apropie unul de altul. Tinerii au spus de ce între ei nu poate fi mai mult decât o prietenie.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Robert și Daria au primit scrisori de la susținători, unde au fost sfătuiți să se apropie reciproc | Antena 1

Liviu a citit cu glas tare o scrisoare primită de Robert de la susținători, und ebăiatului i se recomanda să se apropie de Daria. De asemenea, fata a primit ți ea o astfel de recomandare.

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 21 septembrie 2023 Daria, aflată de mână cu Mariua, a explicat de ce nu vede o relație cu fiul doamnei Anina.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Doamna Anina a ieșit din platou, înainte ca sora Biei să intre în direct. Ce a spus mama lui Robert

Ce au spus Daria, Robert și Marius despre scrisorile de la susținători

„Daria mă atrage foarte mult ei, dar din prezentarea ei nu mă regăsesc absolut deloc: opulență, lăutari. Din cu ce se ocupă, ce face în general, nu mă regăsesc absolut deloc acolo. Dacă voiam să fac pași spre ea, făceam deja”, a spus Robert.

„Suntem total diferiți. Și înainte să apară Marius am zis așa. Eu am un stil de viață foarte haotic. Nu l-aș vedea pe Robert venid cu mine dintr-un oraș în altul, nopți pierdute prin mașini, să ajung la o cântare. Și el să se plângă că nu are timp de sală. Eu cu Robert am vorbit, ne înțelegem bine, dar doar ca prieteni”, a spus Daria.

Marius nu s-a arătat deranjat de discuție, însă a ținut să precizeze că el și Daria au foarte multe lucruri în comun:

„Dacă ar fi fost o scânteie, probabil era aprinsă demult! Daria a știut să regleze singură conturile. Eu sunt obișnuit cu stilul ei de viață”.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 20 septembrie 2023. Alina a izbucnit în lacrimi. Ce o supără pe concurentă

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

n AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa, sezon 8. Mama Dariei a intrat în direct. Ce părere are despre cunoașterea fetei cu Marius... Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Liviu a ridicat tonul la doamna Lucica. De ce s-a enervat iubitul Bogdanei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Marius luat la întrebări de Ioana: Ești bisexual?! Mireasa sezonul 8, 6 decembrie 2023. Marius luat la întrebări de Ioana: Ești bisexual?! Miercuri, 06.12.2023, 16:02
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

În casa Mireasa a avut loc task-ul telefoanelor, unde au participat cuplurile din sezonul 8. Fiecare concurent Mireasa aflat într-o relație a avut acces la telefonul partenerului.

Miercuri, 06.12.2023, 13:59
Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata

Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata

Ioana a transmis un mesaj prin intermediul camerei de AntenaPLAY. Iubita lui Marius a avut o reacție după ce a primit mai multe scrisori de la susținători. Fata a dat de înțeles că susținătorii i-au reproșat că s-au simțit jigniți.

Miercuri, 06.12.2023, 12:15
Mireasa sezon 8, 5 decembrie 2023. Ioana și Marius au vorbit despre despărțire, dar s-au împăcat. Cum au apărut în live

Mireasa sezon 8, 5 decembrie 2023. Ioana și Marius au vorbit despre despărțire, dar s-au împăcat. Cum au apărut în live

Ioana și Marius au avut parte de discuții tensionate și de lacrimi, însă în emisia live de Mireasa de pe 5 decembrie 2023 cei doi au apărut ținându-se de mână. 

Marti, 05.12.2023, 15:14
Mireasa sezon 8, 5 decembrie 2023. Scandal de proporții între doamna Anina, Robert și Bia. Mama băiatului, vorbe extrem de grele

Mireasa sezon 8, 5 decembrie 2023. Scandal de proporții între doamna Anina, Robert și Bia. Mama băiatului, vorbe extrem de grele

Doamna Anina, Robert și Bia s-au aflat în mijlocul unui scandal de proporții în casa Mireasa. Robert i-a spus mamei sale în live: „Să-ți vezi de treaba ta! Am terminat!”.

Marti, 05.12.2023, 14:33
Ultimele știri
x