Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 20 noiembrie 2023. Bogdana și Liviu s-au logodit. Cum a arătat cererea în căsătorie

Bogdana și Liviu formează al doilea cuplu logodit din seoznul 8 Mireasa. Tânărul și-a cerut în căsătorie iubita la Florența.

Colaj cu Bogdana și Liviu Galerie
Bogdana și Liviu formează al doilea cuplu logodit din casa Mireasa | Antena 1

În emisia live de Mireasa de pe 20 noiembrie 2023 au fost difuzate imaginile de la a doua cerere în căsătorie din sezonul 8.

Bogdana și Liviu au avut parte de clipe de neuitat în Italia. Cei doi s-au logodit în Florența, într-un cadru de poveste.

„M-am îndrăgostit și mai mult de tine. Nu credeam că e posibil. Te iubesc mai mult pe zi ce trece”, i-a spus Liviu Bogdanei.

Citește și: Mireasa sezon 8, 17 noiembrie 2023. Prima cerere în căsătorie. Daniel și Ana s-au logodit. Imagini de senzație din Veneția

Bogdana și Liviu formează al doilea cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa

Cei doi au mers la înălțime pentru a vedea panorama orașului, iar acolo Liviu s-a așezat în genunchi în fața Bogdanei.

„Din prima zi de când te-am văzut mi-a plăcut de tine enorm. Le prima petrecere, când ne-am sorbit din priviri, m-am îndrăgostit de tine. Te iubesc atât de mult! Pune mâna la ochi! Îți promit că e ultima zi în care ești doar iubita mea. Vrei să fii soția mea?”, a întrebat-o Liviu pe Bogdana.

Tânărul a mărturisit că avea atât de multe emoții încât nu și-a amintit dacă a pus mearea întrebare.

„Foarte frumos. Lacrimi de fericire. Fiind unicul copil... orice părinte se bucură”, a spus doamna Lucica cu lacrimi în ochi, după ce a văzut imaginile de la cererea în căsătorie.

Ce a avut de spus bunica lui Liviu, după ce tânărul a cerut-o în căsătorie pe Bogdana

Cei doi au petrecut apoi o noapte la hotel împreună, după cererea în căsătorie.

În emisia live de pe 20 noiembrie 2023, bunica lui Liviu a intrat în direct.

„Mă bucur de voi! Să fii cumine de acum înainte. Să fiți cei mai cuminți și cei mai îndrăgostiți. Le dau binecuvântarea. Am o părere bună despre cererea în căsătorie”, a spus bunica lui Liviu.

„Vă pupăm. Vă iubim!”, a spus Bogdana la auzul vocii bunicii lui Liviu.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 20 noiembrie 2023. Marius, deranjat de un gest făcut de Ioana după eliminarea lui Andy... Mireasa sezon 8, 20 noiembrie 2023. Publicul decide dacă Adrian reintră sau nu în competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x