Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 20 noiembrie 2023. Casa a ales dacă Bogdana și Liviu rămân sau sunt eliminați. Rezultatul votului extraordinar

În emisia Mireasa de luni, 20 noiembrie 2023, a avut loc un vot extraordinar. Casa a decis dacă Bogdana și Liviu rămân în competiție, sau sunt eliminați.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
În emisia Mireasa de luni, 20 noiembrie 2023, a avut loc un vot extraordinar. Casa a decis dacă Bogdana și Liviu rămân în competiție, sau sunt eliminați. | Antena 1

Bogdana și Liviu au ajuns la decizia majorității casei Mireasa, după acțiunile lor din ultima perioadă. Cei doi tineri au primit această sancțiune după ce la task-ul cabinei telefonice i-au adus jigniri doamnei Mirela. Aceea a fost picătura care a umplut paharul, pentru că acțiunile nepotrivite ale celor doi au fost repetate în casa Mireasa.

Daniel a fost cel care a întrebat dacă Liviu și Bogdana pot fi sancționați pentru comportamentul lor, la câteva zile după ce Liviu le-a adus o ploaie de injurii băieților care au reproșat în toiul nopții că iubitul Bogdanei nu se implică la curățenie.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 20 noiembrie 2023. Bogdana și Liviu s-au logodit. Cum a arătat cererea în căsătorie

Considerați că Liviu și Bogdana ar trebui să părăsească emisiunea Mireasa? Cum au răspuns cei din casă

Astfel, luni, 20 noiembrie 2023, concurenții Mireasa, alături de mame, au votat pro sau contra eliminării cuplului Bogdana-Liviu.

„Considerați că Liviu și Bogdana ar trebui să părăsească emisiunea Mireasa?”, a fost întrebarea la care au răspuns cei din casă în cadrul votului extraordinar.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Cum a reacționat Andrei, nepotul doamnei Mirela, după ce aceasta a fost jignită de Liviu și de Bogdana

Madi și Sergiu au transmis votul lor de la Roma. Cei doi au votat pentru rămânerea cuplului Liviu-Bogdana în casa Mireasa.

Voturile celor din casă au fost:

Madi: Nu.

Segiu: Nu.

Doamna Mirela a votat: Da (Considerați că Liviu și Bogdana ar trebui să părăsească emisiunea Mireasa?).

Doamna Lucica: Nu.

Marius: A scris inițial vot nul pe hârtie, însă Simona Gherghe i-a cerut să-și exprime votul: Nu.

Doamna Crina: Da.

Doamna Anina: Nu.

Ioana: Nu.

Bogdan: Nu.

Doamna Maria: Nu.

Alex: Nu.

Andreea: Nu.

Luiza: Nu.

Daria: Da.

Robert: Nu.

Bianca: Nu.

Ana: Da.

Daniel: Da.

Bogdana și Liviu au primit 5 voturi pentru eliminare și 13 voturi de Nu.

„Casa v-a dat o șansă”, a anunțat Simona Gherghe.

„Vă promitem că nu o să mai facem. Am înțeles ce trebuie să schimbăm și unde am greșit. Suntem recunoscători că au votat atât de mulți să rămânem”, a spus Bogdana.

Cei care au votat pentru eliminare au fost: doamna Mirela, doamna Crina, Ana, Daria și Daniel.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 20 noiembrie 2023. Publicul decide dacă Adrian reintră sau nu în competiție... Mireasa, sezon 8. Schimb de replici în direct între Bogdana și Daria. Gabriela Cristea a intervenit: „Eu nu suport chest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x