Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 28 mai 2024. Maria și-a cerut scuze de la Ștefan. Familia concurentului le-a făcut o vizită în casa Mireasa

În emisia live de Mireasa de pe 28 mai 2024, Maria și Ștefan au fost surprinși de vizita familiei. Cei doi s-au împăcat și au discutat despre tot ce s-a întâmplat zilele trecute.

Galerie
Maria și-a cerut scuze de la Ștefan. Familia concurentului le-a făcut o vizită în platou | Antena 1

După zecile de reproșuri și certuri dintre cei doi, Maria și Ștefan s-au împăcat, cerându-și iertare unul de la celălalt.

Cei doi par acum împăcați cu situația dintre ei și s-au bucurat de vizita familiei concurentului în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 9. Mama lui Ștefan, dispusă să o asculte pe Maria. Doamna Iuliana a vrut să înțeleagă gelozia concurentei

Iată ce detalii au discutat Maria și Ștefan cu familia acestuia!

Mireasa sezon 9, 28 mai 2024. Maria și Ștefan s-au împăcat după zecile de reproșuri

După discuțiile pe care Maria le-a avut și cu mama iubitului ei, cei doi au stat de vorba din nou și s-au înțeles unul pe celălalt.

Maria: Tu esti mai puternic decât mine! Vreau să am răbdare Ștefan, contează să ne înțelegem reciproc. E păcat, că noi doi chiar ne-am chinuit. Eu chiar consider că am tras!

Ștefan: E important să te lași ajuată, în rest ești perfectă, ai cel mai bun suflet!

Cei doi au încheiat discuția mărturisindu-și iubirea și îmbrățișându-se, pornind o nouă discuție despre copiii.

Citește și: Mireasa sezon 9,27 mai. Mama lui Cristian a răbufnit. Doamna Daniela i-a spus Antoniei că nu îi este nici psiholog, nici psihiatru

„Am văzut-o pe Maria foarte afectată, mi s-a părut că se pedepsește pe ea. Că nu vede adevărul” povestea doamna Iuliana, bucuroasă că cei doi s-au împăcat.

Mireasa sezon 9, 28 mai 2024. Maria și Ștefan au primit vizita familiei concurentului

Cu ocazia zilei doamnei Iuliana, familia ei și a lui Ștefan au venit în vizită pentru a-i face o surpriză, aducându-l și pe nepoțica pe care nu reușise să o cunoască!

Maria a făcut cunoștință cu familia iubitului ei și s-au bucurat împreună de vizită, povestind despre tot ce se întâmplă.

„Cel mai bine lăsăți unul de la altul că nu aveți nimic de demonstrat” spune Vasilică, un membru al familiei.

Doamna Iuliana a intervenit și i-a spus că ei ar trebui să vorbească cât mai mult aici pentru a se lămuri unul cu privire la celălalt.

„Mie nu mi-a plăcut ce am văzut aseară. Îmi venea să intru prin telefon la voi” a mai adăugat cineva.

„Aici orice cuvânt te poate afecta, ai momente când nu mai gândești rațional. Normal că îmi pare rău. Conștientizez” s-a apărat Maria.

„El spune că nu a greșit pentru că așa e el ca om” a motivat una dintre rudele lui Ștefan.

Toți cei care i-au vizitat, au încercat să îi explice Mariei că a greșit, iar ea a continuat să își mențină părerea în ciuda tuturor discuțiilor.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Citește și: Mireasa sezon 9, 27 mai 2024. Maria și Ștefan, despărțire și împăcare la final de săptămână: „Înghit eu prea multe!”

Mireasa sezon 9. Mama lui Ștefan, dispusă să o asculte pe Maria. Doamna Iuliana a vrut să înțeleagă gelozia concurentei... Mireasa sezon 9, 28 mai 2024. Delia, vizibil afectată de glumele Iulianei. Liviu și Vlad au intervenit în apărarea lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x