Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Elena are dubii cu privire la relația cu Valentin. Concurentei îi este foarte frică să nu sufere

Elena începe să aibă frici din cauza trecutului lui Valentin. Ce spune concurentul pentru a o ajuta să se liniștească!

Galerie
Elena are dubii cu privire la relația cu Valentin. Concurentei îi este foarte frică să nu sufere | Antena 1

Camerele de filmat au suprins un moment mai puțin fericit între Valentin și Elena.

Concurenta nu este sigură de sentimentele lui Valentin și are foarte multe dubii în privința fostei relații cu Antonia.

Iată ce au discutat cei doi îndrăgostiți!

Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Elena are dubii în privința lui Valentin

Valentin: „Pari prea timorată. Parcă nu ai vlagă în tine, nu vorbești, vreau să te văd cu mine cum ești!”

Elena: Aș zice multe lucruri, dar nu pot să le zic aici. Nu am cum! În clipa asta dacă vrei să dezvolți tu un subiect, te rog, și o să zici că mereu o faci tu, dar nu e așa. Ideea e cum ai zis și tu, legat de tine, partea cu afecțiunea, când îmi zici să vorbesc, nu îmi vine nimic, în capul meu e blank. Înțelegi ce zic? Sunt multe lucruri pe care le-aș întreba, dar nu vreau să intru în discuții.

Valentin: Păi le ții în tine, Elena? Iar ajungem la aceleași discuții?

Elena: Nu vreau să intru în discuțiile astea. Sunt foarte atentă la toate reacțiile pe care le ai, și cum privești, și unde ai mai mult interes și unde nu ai. Și acolo îmi pare rău, când văd unde ai interes. Îți pare rău ce ai pierdut? Eu m-am atașat de tine.

Valentin: Nu știu ce ți se pre ție ciudat că nu fac absolut nimic. Te-ai gândit că astea tot din tine vin?

Elena: M-am gândit, poate ai dreptate, poate e doar în capul meu, dar îmi e frică să nu ajung să sufăr. Nu ai făcut nimic greșit.

Valentin: Da-mi niște motive de ce ai dubiile astea!

Elena: Nu pot să îți răspund la întrebarea asta. E posibil să se resimtă și la mine sau să mi se pară anumite lucruri și din cauza tensiunilor pe care le-am acumulat și eu aici și de fapt să nu fie nimic.

Valentin: Sunt afectuos cu tine, stau numai cu tine, nici nu vorbesc cu altcineva. Hai că poate la început aveai mai multă dreptate decât acum, eu sunt aproape de tine, te simt aproape de mine, țin la tine.

Elena: Nu vorbesc cu tine pentru că nu pot să zic tot ce am de zis pentru că aș spune multe prostii.

Valentin: Și eu văd multe lucruri și nu mă interesează, că nu mă afectează. Noi suntem bine, ne distrăm, ne simțim bine, ce rost are altcineva? Ce rost are ce vezi tu pe lângă?

Deși cei doi au discutat cât se poate de deschis, potrivit limitelor pe care și le-au impus, Elena a rămas cu o stare de tristețe.

Citește și: Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Maria, declarație emoționantă pentru Ștefan. Concurenta i-a spus pentru prima dată „Te iubesc!”

În ediția de astăzi, Simona Gherghe a vrut să înțeleagă de ce Elenei îi este foarte tare frică să nu sufere, aducând în discuție fosta relație a lui Valentin cu Antonia.

În tot acest timp, concurenta a negat și a ezitat să discute despre acest subiect.

„Am vorbit aseară mai mult și i-am pus mai multe întrebări.” a spus Elena.

„Poate o frământă că am mintea în altă parte. Eu m-am schimbat, pur și simplu. Încerc să fac tot ce bine pentru noi să le pun cap la cap și să fie bine. Să nu ne intereseze de lumea din jur.” a povestit Valentin încercând să explice ce se întâmplă între cei doi.

„Mie îmi e frică să nu ajung să sufăr.” a tot susținut concurenta.

Citește și: Mireasa sezon 9. Vlad și Adriana susțin că în casă există persoane ipocrite. Liviu și Delia s-au simțit ținta afirmațiilor

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Citește și: Mireasa sezon 9. Vlad se simte nesigur de Iuliana. „Pare că nu vrei ceva serios cu mine!”

Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Maria, declarație emoționantă pentru Ștefan. Concurenta i-a spus pentru prima dată „Te iub... Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Iuliana are reproșuri pentru Vlad. Concurenta își dorește mai multe activități alături de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x