Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Maria, declarație emoționantă pentru Ștefan. Concurenta i-a spus pentru prima dată „Te iubesc!”

Maria a simțit pentru prima dată să îi spună lui Ștefan că îl iubește. Ce spune mama concurentului despre relația dintre cei doi.

Galerie
Maria, declarație emoționantă pentru Ștefan. | Antena 1

Certurile dintre Maria și Ștefan par să se oprească pentru un moment.

Concurenta i-a făcut o declarație emoționantă iubitului ei, declarație care l-a uimit atât pe el, cât și pe telespectatori!

Citește și: Mireasa sezon 9. Vlad și Adriana susțin că în casă există persoane ipocrite. Liviu și Delia s-au simțit ținta afirmațiilor

Iată ce au vorbit cei doi și cum au pus capăt problemelor care persistau de săptămâna trecută!

Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Maria i-a mărturisit pentru prima dată lui Ștefan că îl iubește

Concurenții au fost surprinși de camere în timp ce aveau o discuție extrem de emoționantă:

Maria: Îmi place tenul tău și culoarea pielii tale. Te ador rău, de tine îmi place rău! Te iubesc!

Ștefan: Și eu te iubesc, dragoste!

Maria: Te iubesc și nu credeam, vreodată că o să mai iubesc pe cineva. Tu mi-ai demonstrat că iubirea adevărată se simte și într-un timp scurt și nu contează nimic altceva decât sufletul. Nu vreau să te pierd niciodată!

Ștefan: Nici eu! Oricât de greu ar fi, în orice moment, o să fiu mai atent cu tine!

Maria: Și eu îți promit tot ce ți-am promis. Promit că o să fiu din ce în ce mai bună în fiecare zi și lucrez la asta și îți mulțumesc că mă ajuți!

Ștefan: Și eu îți mulțumesc, am învățat multe de la tine și încă învăț pentru că ești sinceră în tot și nu lași nimic în tine fără să-mi spui și asta e cel mai important.

Maria: Ești bărbatul căruia vreau să le spună copiii mei „tată”! Au fost cele mai intense luni din viața mea. Vreau să ne căsătorim și să avem copii și să fim toată viața împreună, nu pot să zic că îți găsesc defect. Toți avem defecte și calități, dar ideea e că tot ce văd în tine nu mă lasă să văd ce e rău. Știi ca ți-am zis că atunci când o să-ți zic că te iubesc înseamnă că am încredere în tine și da, am încrere în tine, 100%, 200%.

Citește și: Mireasa sezon 9. Vlad se simte nesigur de Iuliana. „Pare că nu vrei ceva serios cu mine!”

În ediția de astăzi, Maria și Ștefan au fost extrem de fericiți și și-au expus sentimentele în fața tuturor.

„Simțeam că îl iubesc, dar am așteptat momentul potrivit, a fost fix când am simțit, tot ce s-a întamplat până acum m-a ajutat.” a spus Mareia

„Nu mă așteptam, dar simțeam, eram în dubii, nu am pus presiune pe ea chiar dacă eu îi spuneam că o iubesc, nu așteptam înapoi” a precizat Ștefan.

„Mă bucur foarte mult pentru ei și îmi doresc să fie împreună și să fie fericiți. Eu zic că se și aseamănă foarte mult în gândire, în tot, eu zic că se completează foarte bine unul pe celălalt.” a spus mama lui Ștefan.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Citește și: Mireasa sezon 9, 28 mai 2024. Maria a izbucnit în lacrimi în platou. Adriana crede că Ștefan nu este fericit cu iubita lui

Mireasa sezon 9. Vlad și Adriana susțin că în casă există persoane ipocrite. Liviu și Delia s-au simțit ținta afirmațiil... Mireasa sezon 9, 29 mai 2024. Elena are dubii cu privire la relația cu Valentin. Concurentei îi este foarte frică să nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x