Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. De ce lipsesc Mihai și Isabelle din emisia live. Simona Gherghe a spus totul

În emisia live de astăzi, 17 septembrie 2024, Isabelle și Mihai au lipsit. Simona Gherghe a observat imediat absența celor doi. Iată care este motivul pentru care nu au fost prezenți în platou.

Galerie
În emisia live de astăzi, 17 septembrie 2024, Isabelle și Mihai au lipsit | Antena 1

Concurenții au început emisia de marți, 17 septembrie 2024, cu zâmbetul pe buze și pregătiți pentru a discuta noile subiecte din casa show-ului matrimonial. De asemenea, un detaliu nu a fost trecut cu vederea.

Simona Gherghe a evidențiat imediat că lipsește cineva din platou: „Nu suntem toți, nu? Cine este absent?”.

Citește și: Mireasa, sezon 10. Psihologul Eduard Puiu, replică dură pentru Stelian. Cum l-a pus la punct pe tânăr în privința lui Gabriel

Fetele și băieții au oferit un răspuns direct. Aceștia au mărturisit că absenții zilei de astăzi sunt Mihai și Isabelle. Cei doi au un motiv bine întemeiat pentru care nu s-au prezentat marți, 17 septembrie 2024, în emisiune.

De ce au lipsit Mihai și Isabelle din emisia live de marți Mireasa, de pe 17 septembrie 2024

Prezentatoarea TV a anunțat pe toată lumea că Mihai și Isabelle sunt plecați la mare, pentru că -au numărat printre câștigătorii task-ului Cătușelor. Aceștia au primit o vacanță de scurtă durată pe litoral.

Deși vremea nu a ținut că ei astăzi, cei doi se vor bucura cu siguranță de timpul petrecut împreună și de peisajele spectaculoase.

„Cine nu ar vrea să meargă la mare?”, a spus Simona Gherghe în glumă.

Stelian și Raul, la cuțite în casa Mireasa sezonul 10 de pe 17 septembrie 2024

După ce prezentatoarea TV a sesizat lipsa concurenților din platou, Raul și Stelian s-au aflat în centrul atenției. Telespectatorii au avut ocazia să vadă un material neașteptat cu aceștia. Cei doi s-au certat din nou în casa băieților.

„Tu mi-ai băgat cuvinte în gură. Tu dai totul indirect, dar este direct de fapt. În fine, eu am discutat cu el. E ok”, a povestit Raul.

„Eu nu am nicio deficiență, dar gestionez lucrurile diferite. Nu îmi exteriorizez emoțiile”, a mai adăugat Stelian.

Citește și: Mireasa, sezon 10. Discuție aprinsă între Gabriel și doamna Ioana în pauza publicitară. Momentul în care mama băiatului a răbufnit

Replica băiatului a făcut-o pe doamna Ioana să răbufnească: „Începi din nou?”.

„Eu am simțit-o ca o înțepătură, dar doamna Ioana?”, a spus Tess.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezon 2. Cum arată copilul Cătălinei Stănescu. Fosta concurentă a devenit mamă de curând... Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Stelian este afectat de separarea de Ramona. Ce a vorbit cu Sorin: „E stilul meu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x