Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. 10 concurenți au fost descalificați la Task-ul Cătușelor. Ce perechi au câștigat

10 concurenți au fost descalificați la Task-ul Cătușelor. Iată ce echipe au rămas în competiție.

Galerie
10 concurenți au fost descalificați la Task-ul Cătușelor. Iată ce echipe au rămas în competiție. | Antena 1

După ce Raluca și Gabriel au fost descalificați pentru că tânăra a încălcat regulile, alți 8 concurenți au fost anunțați că nu au respectat regulamentul.

Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. 10 concurenți au fost descalificați la Task-ul Cătușelor

Alexandru și Alexia au fost descalificați pentru că au renunțat la cătușe în baie. La fel s-a întâmplat cu Sorin și Andrada. De asemenea, Bogdan și Ramona au încălcat și ei regulamentul, fiind descalificați.

Desigur, nu au fost singurii. Raul și Ionela au greșit tot în baie. Au aflat în emisiunea de azi, 12 septembrie 2024, că au scos cătușele dincolo de semn.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Robert, deranjat de interacțiunea dintre Tess și Stelian la Task-ul Cătușelor

”Când mergeți la toalete, în spațiul marcat și partenerul stând pe scaun”, a citit Simona Gherghe regula încălcată de cele patru perechi.

„Ceilalți sunteți câștigători.”, a punctat Simona Gherghe, care a precizat că echipa va mai analiza imaginile pentru a se asigura că nu există alte încălcări de regulament.

Perechile câștigătoare sunt:

  • Ionuț- Daiana
  • Ana- Ștefan
  • Stelian- Tess
  • Mihai- Isabelle.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Robert, deranjat de interacțiunea dintre Tess și Stelian la Task-ul Cătușelor... Mireasa sezonul 10. Mama lui Raul nu e de acord cu Ramona. Ce spune și despre Isabelle, după oprirea cunoașterii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x