Antena Căutare

Mireasa, sezonul 10. Cum s-au descurcat concurenții la task-ul cu oul și de ce a produs noi animozități între Gabriel și Stelian

Concurenții au avut parte de un task pe care au trebuit să-l ducă la bun sfârșit cu delicatețe.

Galerie
Câștigătorii au avut parte de un duble date | Antena 1

Concurenții au participa cu entuziasm la task-ul cu oul, știind că miza este o întâlnire în afara casei.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Daiana și Alexandru își pun la îndoială sentimentele: „Ce simți tu pentru mine?”

Mireasa, sezonul 10. Cum s-au descurcat concurenții la task-ul cu oul. De ce l-a acuzat Gabriel pe Stelian: „Eu nu-s aici în concurs să pierd locul 1”

Task-ul oului fugitiv a ridicat iar tensiunea în casa băieților. Noi certuri au apărut între băieți și Gabriel.

După ce s-au aflat echipele, task-ul a început. Atât fetele, cât și băieții au încercat să-și ducă la bun sfârșit sarcina.

Concentrarea a fost maximă pentru toți, însă victorioși au fost Alexia și Alexandru.

„Ce plecare bună a avut Alex”, spune Stelian.

Tânărul a fost acuzat că l-a împins pe Gabriel în timpul task-ului.

„Să refacem task-ul”, spune Sorin.

„O discretă d-asta...” spune Stelian.

„Eu nu-s aici în concurs să pierd locul 1”, reclamă Gabriel. „Aș dori să văd imaginile.”

Concurentul a cerut intervenția producătorilor pentru a reface task-ul.

Câștigătorii au avut dreptul la un duble date, astfel că Alexia și și Alexandru și-au invitat partenerii la o întâlnire romantică în afara casei.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Ramona, deranjată de interacțiunea dintre Ionela și Stelian. Ce simte, de fapt, tânăra pentru fostul iubit

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Ciocniri puternice între Stelian și Gabriel. Doamna Ioana a intervenit: „Îmi este rușine”

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Tess și Robert, ceartă de proporții. Tânărul a vrut să plece din casă. Ce decizie a luat Tess: „Am obosit”

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezon 4. De ce și-au șters pozele de cuplu Ion și Raluca Șaulescu. Cei doi au recunoscut că s-au certat... Mireasa, sezon 6. Raluca Preda și Alex Ungureanu, gestul care i-a făcut pe fani să se întrebe din nou despre statusul re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 24 septembrie 2024. Daiana, reproșuri pentru Alexandru: Faci niște gesturi care nu mi se par ok!
Mireasa sezonul 10, 24 septembrie 2024. Daiana, reproșuri pentru Alexandru: Faci niște gesturi care nu mi se par ok! Marti, 24.09.2024, 15:31
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x