Antena Căutare

Mireasa sezonul 3. Cum s-a lăsat pozat Marian Pavel alături de noua iubită. Tânărul este mai fericit ca niciodată lângă Dana

Marian Pavel Buda, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa, a publicat în mediul online o nouă fotografie cu iubita lui. Se pare că tânărul este mai fericit ca niciodată alături de Dana, femeia care l-a cucerit după separarea de Andreea Grădinaru.

Colaj cu Marian Pavel Buda la Mireasa în două ipostaze diferite alături de Andreea Grădinaru Galerie
Marian Pavel Buda, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa, a publicat în mediul online o nouă fotografie cu iubita lui | Antena 1

Marian Pavel Buda, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dana. Femeia l-a cucerit cu frumusețea ei deosebită, după despărțirea de fosta soție, Andreea Gărdinaru.

Pentru că a fost întotdeauna un om asumat și corect, tânărul s-a decis să împărtășească cu susținătorii săi faptul că și-a găsit sufletul pereche. Acesta a publicat prima imagine cu iubita lui pe contul de Instagram la începutul lunii mai.

Marian Pavel Buda este foarte activ în mediul online, motiv pentru care nu ezită să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața lui. De curând, fostul concurent din sezonul 3 Mireasa a distribuit o nouă poză cu partenera lui.

Cât de fericit este Marian Pavel Buda de la Mireasa sezonul 3 alături de noua iubită, Dana

Așadar, fostul soț al Andreei Grădinaru a fost pozat de Dana în timp ce se afla la volanul mașinii. Cu zâmbetul pe buze și ochelari de soare pe ochi, Marian Pavel Buda dă de înțeles că este mai fericit ca niciodată alături de noua iubită.

De asemenea, tânăra a întors privirile internauților cu frumusețea ei deosebită. Aceasta a purtat o rochie roz pudră care i-a scos în evidență superba culoare a ochilor.

Citește și: Mireasa sezon 3. Reacția lui Marian Buda după ce au apărut numeroase articole despre el și noua iubită. Nemulțumit de situație

Nici fostul concurent al sezonului 3 Mireasa nu s-a lăsat mai prejos. Marian Pavel Buda a îmbrăcat o cămașă albă ce i se potrivește de minune.

De altfel, se poate observa că cei doi au plecat la un eveniment împreună. Dana a mai publicat o nouă imagine cu iubitul său, după ce au ajuns în locație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Petrecere frumoasă!”, „Cei mai dragi!”, „Cei mai frumoși!” sau „Frumoșilor”, au fost comentariile oamenilor din mediul online.

Cum a confirmat Marian Pavel Buda despărțirea de fosta soție, Andreea Gădinaru

Marian Pavel Buda și Andreea Grădinaru s-au cunoscut în sezonul 3 Mireasa. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste în emisiune, dar și în afara ei. Nu la mult timp de când au spus „DA” în fața ofițerului stării civile, aceștia au luat decizia de a se despărți.

Citește și: Mireasa, sezon 3. Andreea Buda și-a schimbat numele pe rețelele sociale. Ce se întâmplă între ea și Marian

Vestea a fost dată de fostul concurent al show-ului matrimonial pe Internet. Susținătorilor nu le-a venit să creadă când au văzut anunțul.

„Vă salut, prieteni. Sunt în Italia, într-o locație frumoasă unde urmează să am un eveniment. Fac acest video pentru că am primit foarte multe mesaje referitoare la relația mea cu Andreea. Vreau să confirm și să vă spun că da, este adevărat. Drumurile noastre, așa a fost să fie, merg pe căi diferite. Prea multe nu am de spus. Să dea Domnul să trecem peste această perioadă destul de dificilă, zic eu. Și, o să vedem ce va fi. Vă doresc tot binele din lume.”, a declarat Marian pe rețelele sociale.

Hatice și Mihai de la Mireasa au aniversat 6 luni de relație cu amintiri din emisiune. Ce a apărut pe conturile lor de s... Mireasa sezonul 7. Maria i-a făcut o farsă lui Antonio și a anunțat că este însărcinată pe Tiktok. Cu ce mesaj a revenit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x