Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Maria a explicat de ce poartă inel de logodnă, după situația delicată cu Liviu

Maria a fost văzută de curând purtând numeroase inele, dar inclusiv un inel tip logodnă pe degetul inelar, motiv pentru care a stârnit numeroase întrebări. Ce a răspuns fosta câștigătoare Mireasa sezonul 3 când a fost întrebată de ce încă mai poartă un inel de logodnă.

colaj de fotografii cu maria și liviu in finala mireasa sezonul 3 Galerie
Maria a fost văzută de curând purtând numeroase inele, dar inclusiv un inel tip logodnă pe degetul inelar, motiv pentru care a stârnit numeroase întrebări. Ce a răspuns fosta câștigătoare Mireasa sezonul 3 când a fost întrebată de ce încă mai poartă un inel de logodnă. | Mireasa

Maria Roman fosta câștigătoare sezonul 3 Mireasa a declarat în urmă cu ceva timp că relația între ea și Liviu a ajuns la final de drum. Se pare că cei doi nu am mai putut trece peste neînțelegeri și au decis să întrerupă legătura.

De ce încă mai poartă inel Maria. Ce explicație a oferit fosta cocnurentă de la MIreasa sezonul 3

A urmat o perioadă delicată din viața sa, dovadă au stat postările din mediul online care au dat de înțeles că trecea prin suferință la acel moment.

Cum orice despărțire doare, iar cei mai apropiați oameni au înțeles acest aspect, Maria a fost înconjurată și susținută de admiratorii săi, dar și de prietenii săi pentru a trece mai ușor peste divorțul anunțat de cei doi.

Citește și: Mireasa sezon 3. Mesajul lui Liviu Olteanu după dezvăluirile făcute de Maria despre relația lor

Ei bine, cu toate acestea, Maria a fost văzută de curând purtând un inel de logodnă pe degetul inelar. Aceasta a ținut să dea explicații și să își roage urmăritorii să nu mai interpreteze acest lucru.

Maria justifică inelul de logodnă pe care încă îl poartă este un dar la care ține foarte mult și are o însemnătate aparte pentru ea.

Citește și: Mireasa sezon 3. Maria, mesaj în legătură cu Liviu și relația lor: "Vreau liniște o perioadă". Ce spune fosta câștigătoare

“Nu trebuie să înțelegeți nimic cu inele și cu inelul. Acesta este un cadou mai vechi pentru sufletul meu. Îl admir, iar acestea sunt accesorii. Nu mai interpretați!”, a spus Maria pe InstaStory.

Maria, mesaj neașteptat despre relația cu Liviu: "Fiecare rămâne în lumea lui"

Maria și Liviu, câștigătorii Mireasa sezonul 3, erau mutați la Maramueș, în locul de proveniență al tinerei. Cei doi păreau să treacă prin momente minunate în calitate de soț și soție, însă ceva pare că a dezechilibrat relația lor.

De curând, tânăra a postat pe rețelele de socializare un mesaj care pare să anunțe destrămarea cuplului Liviu-Maria.

“Din păcate, aici se termină o poveste, povestea mea și a lui Liviu! Când orgoliul și mândria depășesc iubirea, se destramă tot! Fiecare rămâne în lumea lui, eu aici la Maramureș, el acolo la Giurgiu. Nu doresc nimănui să simtă ce simți eu, dar mă lupt cu morile de vânt. Vreau liniște o perioadă și nu-mi pasă de judecăți, eu știu ce am în suflet. Vă mulțumesc pentru tot!", a scris Maria pe InstaStory.

Mai mult decât atât, Maria a șters toate pozele cu Liviu de pe Instagram.

Mireasa 2021, sezonul 4. Alex și Ana s-au logodit. Totul s-a întâmplat în emisia live... Mireasa sezon 4, 27 noiembrie 2021. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Fav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x