Antena Căutare

Mireasa sezonul 3. Maria Roman a apelat la o schimbare de look, după separarea de Liviu Olteanu. Cum arată tânăra

Maria Roman, fosta soție a lui Liviu Olteanu, a apelat la o schimbare neașteptată de look la scurt timp de la depunerea actelor de divorț. Iată cum arată acum fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa.

colaj-maria-roman-mireasa-sezonul-3 Galerie
Maria Roman, fosta soție a lui Liviu Olteanu, a apelat la o schimbare neașteptată de look la scurt timp de la depunerea actelor de divorț. | Antena 1/ Instagram

Maria Roman și-a luat prin surprindere fanii din mediul online cu o schimbare spectaculoasă de look. Tânăra a decis să își vopsească părul într-o culoare de blond deschis și să îl scurteze, la scurt timp de la separarea de Liviu Olteanu.

Se pare că fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa a simțit nevoia de o schimbare în viața sa după ce a depus actele de divorț. Internauții au fost extrem de încântat de cum îi stă acesteia cu noua culoare a părului.

Cum arată Maria Roman acum, fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa

Maria Roman impresionează cu aparițiile sale de pe rețelele sociale. Se pare că tânăra radiază de fericire și se simte foarte bine în pielea sa după separarea de cel care a cucerit-o în casa Mireasa, drept dovadă stau postările sale.

Citește și: Mireasa sezonul 3. Maria Roman e îndrăgostită? Postarea care le-a dat de gândit fanilor

De curând, tânăra a publicat o imagine care a pus pe jar publicul masculin. Fosta soție a lui Liviu Olteanu a apelat la un look care îi scoate în evidență superbele trăsături al feței, dar și formele corpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Internauții au fost uimiți de transformarea spectaculoasă prin care a trecut fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa, motiv pentru care postarea a strâns mai bine de 3 mii de like-uri și o mulțime de reacții pozitive.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Cum arată mama Mariei și ce spune doamna Roman despre venirea fiicei sale cu Liviu, la Maramureș

„Superbă ești Maria! Înflorești pe zi ce trece”, „Ești frumoasă, să ai parte în viață doar de fericire și iubire.❤️”, „Din zi în zi ești tot mai frumoasă. Minunată” sau „Radiezi de fericire, frumoasa mea!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte de laudă.

Care este motivul real pentru care Maria Roman și Liviu Olteanu au divorțat

Maria Roman și Liviu Olteanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună, după ce s-au cunoscut în casa Mireasa. Cei doi au trecut prin multe încercări înainte de a face pasul cel mare, însă nimic nu i-a oprit să se căsătorească.

La scurt timp de la Finala Mireasa, tânăra și soțul său și-au petrecut căsnicia departe de ochii curioșilor, însă certurile au început să apară rapid, la fel cum se întâmpla și în cadrul show-ului matrimonial. Neînțelegerile i-au făcut pe cei doi să se despartă și să depună actele de divorț, însă puțini sunt cei care știu care a fost adevăratul motiv pentru care au pus punct căsniciei.

“S-a întâmplat că s-a terminat. A fost bine în august, ce-i drept, chiar a fost. Cu vacanța nu a mai fost. Am fost puțin în vacanță, în august, și acolo a început să scârțâie. Noi ne certam des și în casă și aceeași placă stricată. Era o luptă de a demonstra care este mai important, dar nu din partea mea, din partea lui. Era un fel de manipulare. Și mi se părea că are mereu frustrări.

Mă scotea mereu vinovată, orice făcea nu era bine. Dacă ajungi să-i spui unei persoane “Te iubesc”, dar În același timp îi spui “Ești urâtă! Nu vezi că nu te mai vrea nimeni?”, cred că voia să-mi implanteze în creier că eu nu sunt bună de nimic și să poată el să mă manipuleze, să mă țină sub papuc. E foarte greu psihic, am dus o luptă…”, a povestit Maria la Xtra Night Show, emisiunea de la Antena Stars.

Mireasa sezonul 5, 5 februarie 2022. Sabrina, replici dure la adresa Alinei. Ce a spus despre cunoașterea concurentei cu... Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a pus punct cunoașterii cu Perneș: ”Mă simt acaparată de tine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x