Antena Căutare

Mireasa sezonul 5, 5 februarie 2022. Sabrina, replici dure la adresa Alinei. Ce a spus despre cunoașterea concurentei cu Valentin

Sabrina a adus acuzații neașteptate la adresa Alinei. Concurenta consideră că aceasta nu a venit în emisiune să se mărite, iar Valentin nu este potrivit pentru ea. Iată ce destăinuiri i-a făcut Andreei.

alina-sabrina-mireasa Galerie
Sabrina a adus acuzații neașteptate la adresa Alinei. | Antena 1

Concurenții din casa Mireasa au început să dea cărțile pe față, chiar dacă au legat relații de prietenie cu anumite persoane. Sabrina nu s-a mai putut abține și i-a mărturisit Andreei că apropierea dintre Alina și Valentin nu i se pare una naturală.

Sabrina susține că Alina încearcă să se cunoască cu Valentin pentru voturile publicului.

Citește și: Mireasa sezonul 5, 5 februarie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Ce fete au intrat la cursa pentru eliminare

„Valentin oricum nu mi se pare potrivit pentru ea și că mi se pare ciudată îndreptarea ei către Valentin. Îmi e să nu fie cumva ideea asta că Valentin este pe locul 1, pentru că ei îi pasă de cum arată și de părerea celorlați. De asta m-am gândit că nu vrea să se mărite, dar poate i-ar plăcea să fie în vizior, pe locul 1, 2. Cine îl susține pe Valentin o să suțină și fata care e cu el.”, a spus Sabrina.

Cum s-a apărat Alina de acuzațiile Sabrinei

Nu a durat foarte mult timp până Alina și-a făcut apariția în peisaj. Sabrina nu a putut ascunde faptul că purta o discuție despre ea cu Andreea, iar replicile acide nu au întârziat să își facă simțite prezența.

Discuția dintre cele două a început cu câteva destăinuiri ale Alinei despre relația cu fostul soț: „Dacă nu treceam peste relația respectivă, nu mai eram aici. Punct. Eu n-am zis că o să ies din casa asta măritată.”

Sabrina nu a stat prea mult pe gânduri și a deschis subiectul despre Valentin. Alina s-a apărat rapid și i-a dezvăluit că încă de când a venit în emisiune și-a dorit să-i cunoască pe Leo și Valentin.

Citește și: Mireasa sezonul 5, 5 februarie 2022. Băieții s-au așezat în spatele fetelor cu care vor un date. Mamele au votat o fată

„Nu mă interesează cum dă la televizor, mă interesează părerea băieților pentru mine. (...) Cu Leo nu simt, iar de Valentin îmi place, chiar dacă e puțin mai scund. Între bine și Valentin a existat o chestie când m-a luat de mână și mi-a zis:„Mi-ar plăcea să te cunosc mai bine”. Au exitat momente când Valentin se uita în ochii mei, iar eu mă uitam la el, dar asta nu înseamnă că eu nu văd ce se întâmplă, că eu o să fiu cu el chiar dacă o să ia toate fetele la rând și nu înseamnă că o să-mi las deminitatea călcată în picioare că vrea Valentin să facă joculețe pe aici.”, a spus Alina.

„La tine se ceva ciudat”, i-a mai răspuns Sabrina.

Sabrina i-a mai dezvăluit că nu are încredere în ea, iar că rolul său în emisiune ține doar de a se afirma.

„Eu mereu am lucrat să devin cea mai bună variantă a mea.”, a mai adăugat Alina.

Mireasa sezonul 5, 5 februarie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Ce fete au intrat la cursa pentru eliminare... Mireasa sezonul 3. Maria Roman a apelat la o schimbare de look, după separarea de Liviu Olteanu. Cum arată tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x