Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Maria Roman a născut. Prima imagine cu băiețelul ei: „Te iubim infinit, îngerașul nostru!”

Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, a născut un băiețel sănătos pe 28 august 2023. Tânăra a publicat prima imagine cu fiul său pe rețelele sociale și a transmis un mesaj emoționant.

Colaj cu Maria Roman și biletul de la maternitate al fiului ei Galerie
Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, a născut un băiețel sănătos pe 28 august 2023 | Antena 1 & InsaStory

Fericire mare în familia Mariei Roman. Fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa a născut, iar vestea a fost dată în mediul online chiar de ea. Tânăra a publicat o imagine înduioșătoare cu soțul și fiul lor.

Deși este o persoană discretă în ceea ce privește viața personală, aceasta nu a uitat să își anunțe susținătorii că ziua de 29 august este foarte importantă pentru ea. Așadar, este data în care a devenit mamă pentru prima oară.

Câștigătoarea sezonului 3 Mireasa nu a oferit prea multe detalii despre starea ei, însă din pozele publicate se poate observa că este mai bucuroasă ca niciodată. De asemenea, și micuțul ei este perfect sănătos.

Ce imagini a publicat Maria Roman de la Mireasa sezonul 3, după ce a născut

Pentru că are o activitate intensă pe contul de Instagram, Maria Roman a împărtășit cu prietenii virtuali cea mai mare fericire din viața ei. Aceasta a distribuit biletul băiețelului ei de la maternitate cu toate detaliile despre nașterea lui, dar și o fotografie emoționantă în care soțul său își ține fiul în brațe.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, imagini înduioșătoare cu burtica de gravidă. Tânăra urmează să nască un băiat

Se pare că micuțul Antonio-Andrei a avut mai bine de 3 kilograme când a venit pe lume, la ora 14:40.

Tânăra și-a emoționat susținătorii de pe Instagram și cu poze inedită în care partenerul său își privește băiețelul cu multă iubire. De asemenea, aceasta a nu ezitat să transmită un mesaj copleșitor.

„Doamne, îți mulțumim! Te iubim infinit, îngerașul nostru”, a scris ea în dreptul fotografiei, vizibil emoționată.

„Bine ai venit pe lume, dragoste mică! Nașa te iubește mult și abia așteaptă să te țină în brațe. Sora mea, azi ai dat viață pe Pământul acesta, ai devenit mamă. Un sentiment ce nu poate fi explicat în cuvinte, un sentiment unic pe care doar tu poți să-l simți. Mă rog la Dumnezeu pentru voi doi, să vă țină sănătoși și voioși”, a fost mesajul transmis de nașa micuțului Antonio Andrei.

Ce mesaj a transmis Maria Roman de la Mireasa sezonul 3 înainte să nască

Înainte să își aducă pe lume băiețelul, Maria Roman s-a lăsat pozată cu burtica de gravidă la piscină în ipostaze adorabile. Se putea observa că sarcina ei este avansată și că urmează să devină mamă în curând.

Prin intermediul postării, tânăra a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în cele 9 luni de când este însărcinată. Aceasta a dezvăluit că s-a schimbat foarte mult și că are alte perspective asupra vieții sale profesionale și personale.

Citește și: Mireasa sezon 3. Maria s-a cununat după ce a anunțat că este însărcinată. Imagini cu ea în brațele soțului

„A fi însărcinată mă schimbă pe mine ca persoană. Fiecare zi este parte a acestei minunate călătorii care a schimbat complet epicentrul vieții mele și m-a făcut să-mi reevaluez țelurile personale și profesionale.”, a fost descrierea folosită de fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa sezonul 8, 29 august 2023. Liviu le-a întâlnit pe fete. Primele impresii și cum a decurs blind date-ul cu Ana... Giovana de la Mireasa și-a ales o carieră nouă în care profesează. Ce meserie va avea și în ce domeniu a primit o certif...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x