Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, imagini înduioșătoare cu burtica de gravidă. Tânăra urmează să nască un băiat

Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, a publicat noi imagini cu burtica de gravidă. Tânăra nu mai are mult până va deveni mama unui băiețel. Iată cât de mult a evoluat sarcina ei.

Colaj cu Maria Roman în trei ipostaze diferite Galerie
Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 3 Mireasa, a publicat noi imagini cu burtica de gravidă | Instagram & Antena 1

Maria Roman, fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa, are tot ceea ce poate să își dorească o femeie fericită și împlinită. Tânăra a pășit în casa show-ului matrimonial cu gândul de a-și întemeia o familie, însă povestea ei de dragoste alături de fostul soț nu a funcționat.

Frumoasa blondină s-a îndrăgostit în cadrul emisiunii de Liviu Olteanu. Cei doi au petrecut clipe de neuitat în competiție, crezând că sunt suflet pereche. Fără pic de reținere, Maria Roman și fostul partener au spus „DA” în Marea Finală a reality show-ului.

La scurt timp de la încheierea sezonului 3 Mireasa, veștile rele și-au făcut apariția pentru susținători. Maria Roman și fostul ei partener au anunțat că divorțează din cauza neînțelegerilor din cuplu.

Citește și: Maria Roman de la Mireasa sezonul 3, în costum de baie cu burtica de gravidă la vedere! Cum arată fosta soție a lui Liviu Olteanu

După divorț, fosta concurentă a emisiunii și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat pe care l-a ținut o perioadă cât mai departe de ochii curioșilor. În prezent, tânăra este mai fericită ca niciodată. Aceasta a fost cerută în căsătorie și urmează să devină mamă.

Cum arată burtica de gravidă a Mariei Roman din sezonul 3 Mireasa

La începutul lunii martie 2023, Maria Roman s-a decis să le spună susținătorilor săi că așteaptă un copil cu actualul său partener. Chiar dacă a ținut sarcina ascunsă în primele luni, tânăra nu s-a putut abține și a împărtășit vestea în mediul online.

Fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa a publicat un videoclip emoționant pe contul de Instagram prin care anunța și sexul bebelușului. Astfel, aceasta este nerăbdătoare să își strângă băiețelul în brațe.

Deși nu mai este atât de activă în mediul online, Maria Roman încearcă să își țină la curent susținătorii cu cele mai speciale momente din viața ei. De curând, aceasta le-a mărturisit internauților că a fost nașă de botez.

Tânăra a publicat mai multe imagini de la evenimentul important, iar burtica de gravidă nu a trecut neobservată. Fosta soție a lui Liviu Olteanu a îmbrăcat o rochie albastră și mulată ce i-a scos în evidență sarcina.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Maria Roman a răbufnit în mediul online, după ce a anunțat că e însărcinată. Ce a scos-o din sărite pe tânără

„Scumpa noastră finuță, azi ai îmbrățișat credința noastră și ai ajuns în protecția bunului tău înger păzitor. Draga mea, îți doresc să fii sănătoasă, împlinită și mereu fericită. Fie ca viața ta să fie lipsită de greutăți și tristeți, iar bunul Dumnezeu să te ocrotească de toate. 💞”, a scris ea, vizibil emoționată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a generat mai bine de 2 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea susținătorilor. Maria Roman a primit foarte multe cuvinte de laudă, felicitări și complimente.

„Sarcină ușoară și sănătate!🙏”, „Să vă trăiască...fericită cu așa nași!” sau „Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ocrotească”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Miruna din sezonul 6 Mireasa, acuzații dure la adresa lui Roberto din sezonul 7. Ce a scos la iveală despre fostul concu... Mireasa: Confesiuni. Cum au perceput-o Mihai și Hatice pe doamna Eleonora. De ce spun că nu a fost pe deplin asumată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x