Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Cine sunt nașii Elei și ai lui Petrică. Cei doi și-au ales părinții spirituali

Ela și Petrică din sezonul 4 Mireasa și-au ales nașii pentru cununia religioasă. Părinții spirituali ai foștilor concurenți nu sunt deloc străini publicului. Iată ce imagine au publicat tinerii alături de ei.

Colaj cu Ela și Petrică în Finala sezonului 4 Mireasa cu cecul în mână Galerie
Ela și Petrică din sezonul 4 Mireasa și-au ales nașii pentru cununia religioasă | Antena 1

Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, formează un cuplu puternic. Cei doi au o relație bazată pe multă iubire, încredere și respect. Povestea lor de dragoste a început în casa show-ului matrimonial.

Tinerii s-au căsătorit în Marea Finală a emisiuni. Aceștia au spus un „DA” hotărât și sincer în fața ofițerului se stare civilă, iar acum se pregătesc să meargă împreună în fața altarului pentru a-și uni destinele pentru totdeauna.

Petrică și Ela au demonstrat tuturor că iubirea lor este mai importantă decât orice obstacol. Câștigătorii sezonului 4 Mireasa au întâmpinat o mulțime de situații delicate de când sunt un cuplu.

Cel mai dureros moment a fost atunci când tânăra a pierdut sarcina. La începutul anului 2023, aceasta a anunțat pe contul de Instagram că a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor de sănătate, iar bebelușul său nu a mai putut fi salvat de medici.

Citește și: Mireasa, sezon 4. Mai poate Ela să conceapă copii? Detalii despre starea ei de sănătate, la 6 luni după ce a pierdut o sarcină

Deși au trecut prin clipe sfâșietoare, foștii concurenți ai show-ului matrimonial nu s-au despărțit nici măcar o secundă. Cei doi au încercat să își revină după vestea tristă. În prezent, Ela și Petrică duc o viață fericită departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor.

Mai mult, tinerii se gândesc să facă nunta religioasă. Câștigătorii sezonului 4 Mireasa nu au oferit prea multe detalii despre evenimentul important, însă aceștia au început pregătirile. Nu au stat prea mult pe gânduri când a venit vorba de părinții spirituali.

Ela și Petrică de la Mireasa sezonul 4 și-au ales nașii pentru cununia religioasă

Ela și Petrică au fost foarte atenți atunci când și-au ales nașii. Aceștia au distribuit în mediul online o imagine cu cei care le vor deveni părinți spirituali. Vasilica Ceterașu și soția lui, Amalia Ursu, au acceptat cu mare drag propunerea lor.

„Nași pentru o zi, prieteni pe viață! ❤️
Vă dorim o căsnicie binecuvântată! 😘”, este mesajul transmis de solistă în dreptul pozei cu foștii concurenți de la Mireasa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Vă mulțumim din suflet că ați acceptat să fiți părinții noștri spirituali!”, a scris Petrică într-un InstaStory.

„Mulțumim din suflet, dragii noștri! Mulțumim pentru tot! ❤😍”, a comentat Ela în dreptul imaginii.

Postarea distribuită de Amalia Ursu pe contul de Instagram a generat mai bine de 9 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. La ce schimbare neașteptată de look a apelat Ela. Cum arată acum soția lui Petrică: „Ești minunată!”

„Bravo, cea mai bună alegere au făcut că v-au ales să fiți nașii lor!”, „Felicitări! Sunteți frumoși cu toții ❤️! Să fie într-un ceas bun!”, „Felicitări! Casă de piatră! 😘” sau „Să fiți fericiți!”, au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online.

Un lucru este cert, Ela și Petrică de la Mireasa sezonul 4 urmează să treacă printr-o etapă importantă a vieții lor: cununia religioasă.

Imagini exclusive de la petrecerea cu Alex Velea din casa Mireasa sezonul 9. Vizionează gratuit ce nu s-a difuzat la TV... Mireasa sezonul 9, 14 martie 2024. Doamna Daniela susține că Laura o evită și o tratează cu răceala: ”Așa ceva nu-mi pla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x