Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. S-a zvonit că Ela ar fi însărcinată. Ce spun ea și Petrică despre discuțiile de pe grupul Mireasa

Pe grupul dedicat emisiunii au apărut discuții despre o posibilă sarcină a Elei de la Mireasa sezon 4. Ea și Petrică, soțul ei, au lămurit situația.

colaj de imagini cu ela si petrica de la mireasa sezon 4 Galerie
Pe grupul dedicat emisiunii au apărut discuții despre o posibilă sarcină a Elei de la Mireasa sezon 4. Ea și Petrică, soțul ei, au lămurit situația. | Antena 1

Fanii emisiunii Mireasa s-au gândit că este însărcinată. Aflată în vacanță cu soțul Petrică, Ela a fost surprinsă într-o ipostază în care părea că are burtică de graviduță. Susținătorii s-au gândit că ea dorește să ascundă momentan sarcina și au purtat lungi discuții pe grupurile dedicate show-ului matrimonial.

Totul vine după ce Ela și Petrică și-au achiziționat propriul apartament din banii câștigați în Marea Finală, când publicul i-a ales câștigătorii sezonului 4. Cei doi îndrăgostiți au ținut să clarifice lucrurile. Iată ce au spus.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Anunțul făcut de Ela și Petrică după Marea Finală: Vă așteptăm

Ce spun Ela și Petrică de la Mireasa despre o posibilă sarcină

”Bună seara tuturor. Vă pupăm din Malta, de aici. Am văzut că lumea acolo tare mult comentează că e Ela gravidă, vai nu știu ce.”, a zis Petrică pe Instastories.

”Chiar se ceartă pe tema asta. Că sunt însărcinată și nu spun.”, a zis și Ela. Petrică i-a asigurat pe cei care îi urmăresc activitatea în social media că vor face marele anunț dacă va fi cazul, nu vor ține nimic ascuns: ”Stați liniștiți, nu vă faceți griji, vă anunțăm noi când o să fie cazul.”.

Soția lui, Ela, a adăugat: ”Dacă ar fi fost așa, vă dați seama că era un motiv de bucurie imensă și am fi împărtășit cu toții, nu am fi ținut-o pentru noi. Sunt doar grasă, atât”.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Petrică, imagine rară cu Ela și părinții lui. Au fost nașii fratelui său Vasile

Cum a început povestea de dragoste dintre Ela și Petrică Nemeș

Inițial, Petrică și-a exprimat dorința de a o cunoaște pe Maria, însă aceasta nu a vrut să-i dea o șansă. La fel și Ela, care a părut interesată de Seba, însă nu s-a concretizat nimic.

După o lună jumătate de la începutul competiției, Petrică, care a călcat strâmb după ce i-a zis Elei că o place pe Raluca, a realizat că-și dorește ceva serios cu ea și a rămas alături de brunetă până ce aceasta i-a dat o șansă.

Cu toate că s-au înțeles foarte bine, doamna Ioana le-a pus probleme serioase. Mama lui Petrică nu a ezitat să-și arate dezamăgirea față de alegerea fiului.

Aceasta nu a acceptat ideea că fiul său nu a ales o tânără blondă, din zona Maramureșului nici măcar în ziua cununiei. Însă iubirea dintre Ela și Petrică a fost mai puternică decât împotrivirea mamei.

Mireasa 2022, sezon 5. Mesajul Larisei după ce a fost eliminată. Ce a postat pe internet... Mireasa 2022, sezon 5. După ce s-a îmbrâncit cu Perneș, Sabrina a discutat cu Larisa fără lavaliere: ”De ce mai stai?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x