Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Cum au apărut Ela și Petrică la un eveniment. Cât de mult s-a schimbat tânăra de când a pierdut sarcina

Ela și Petrică din sezonul 4 Mireasa au avut o apariție impecabilă la un eveniment. Iată cât de mult s-a schimbat fosta concurentă a reality show-ului de când a pierdut sarcina.

colaj cu Ela și Petrică de la Mireasa în diferite emisiuni Galerie
Ela și Petrică din sezonul 4 Mireasa au avut o apariție impecabilă la un eveniment | Antena 1

Ela și Petrică de la Mireasa au atras din nou atenția susținătorilor după Instagram. Câștigătorii sezonului 4 s-au lăsat pozați într-o ipostază aparte la un eveniment. Imaginea a atras rapid atenția tuturor.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că foștii concurenți ai show-ului matrimonial trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor de iubire este solidă, mai ales că au trecut împreună peste cele mai grele momente.

La începutul anului, Ela și Petrică au dat o veste cumplită în mediul online după ce au anunțat că urmează să devină părinți. Tânăra a ajuns de urgență pe mâinile medicilor pentru a-i acorda primul ajutor. Din păcate, aceasta a pierdut sarcina.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Cum arată Ela în costum de baie. Soția lui Petrică a renunțat la inhibiții și s-a lăsat pozată la plajă

Fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa a stat o perioadă lungă departe de fani, însă i-a fost aproape soțul ei. Astfel, căsnicia lor a devenit mai puternică odată cu timpul.

Cum s-au pozat Ela și Petrică din sezonul 4 Mireasa la un eveniment

Pentru că își țin la curent susținătorii cu cele mai speciale evenimente din viața lor, Petrică și Ela nu au ezitat să publice o fotografie de la evenimentul la care au fost în urmă cu o săptămână. Câștigătorii sezonului 4 Mireasa s-au fotografiat în oglinda localului.

Tânăra a cucerit urmăritorii cu aspectul său fizic. Aceasta a purtat o rochie neagră cu franjuri și sclipici, care i se potrivește de minune și îi scoate în evidență cele mai frumoase părți ale corpului.

Ela și-a asortat ținuta cu o poșetă, sandale cu toc înalt și o pereche de cercei eleganți. De asemenea, machiajul discret a completat perfect imaginea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nici fostul concurent din sezonul 4 Mireasa nu s-a lăsat mai prejos. Tânărul a îmbrăcat un costum negru și o cămașă albă.

Postarea a generat mai bine de 2 mii de like-uri și foarte multe reacții din partea prietenilor virtuali. Ela și Petrică au primit o mulțime de complimente și cuvinte de laudă.

Citește și: Mireasa, sezon 4. Ela și Petrică, imagine rară la piscină, de ziua băiatului. Cum au arătat foștii câștigători

„Fericire vă doresc, sunteți superbi împreună”, „Frumoșilor, să fiți sănătoși, fericiți și împliniți! ❤️”, „Frumoșilor” sau „Sunteți minunați, felicitări!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Din imagine se poate observa că tânăra radiază de fericire la brațul bărbatului cu care s-a căsătorit în Finala show-ului matrimonial, chiar dacă în urmă cu 8 luni și-au pierdut copilul nenăscut.

Cum a anunțat Ela de la Mireasa sezonul 4 că a pierdut sarcina

Ela și Petrică au avut parte de un moment dureros la începutul lunii ianuarie 2023. Fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa a ajuns de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Din cauza unor complicații, tânăra a pierdut sarcina.

Anunțul trist a fost făcut pe contul de Instagram prin intermediul unui InsaStory.

„Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus. O să te port mereu în suflet și în gând”, a scris Ela pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu o perfuzie.

Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 8. Ei sunt băieții care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1... Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 8. Ele sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x