Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Cum arată Ela în costum de baie. Soția lui Petrică a renunțat la inhibiții și s-a lăsat pozată la plajă

Ela, fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa, a luat pe toată lumea prin surprindere cu o imagine neașteptată. Soția lui Petrică s-a lăsat fotografiată în costum de baie pe litoralul românesc.

Colaj cu Ela și Petrică la Mireasa Galerie
Ela, fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa, a luat pe toată lumea prin surprindere cu o imagine neașteptată | Antena 1

Ela și Petrică se numără printre cele mai apreciate cupluri din sezonul 4 Mireasa. Povestea lor de dragoste a atras rapid atenția telespectatorilor. Cei doi s-au cunoscut în casa show-ului matrimonial, unde au început timid o cunoaștere.

După multe încercări de a discuta și cu alte fete, concurentul și-a dat seama că Ela este sufletul său pereche. Astfel, tânărul s-a decis să îi ofere primul sărut. Parcursul lor în emisiune a fost plin de momente frumoase, dar au întâmpinat și unele obstacole.

În ciuda situațiilor dificile prin care au trecut, Ela și Petrică au rămas împreună. Mai mult, aceștia s-au căsătorit în Marea Finală a sezonului 4 Mireasa, unde au câștigat și marele premiu al show-ului.

Citește și: Mireasa sezon 4. Petrică și Ela Nemeș, apariție imperială la un eveniment special. Cum s-au afișat cei doi soți

Ieșirea din emisiune a venit pentru ei cu o mulțime de provocări. Cei doi s-au decis să se mute singuri, iar mai apoi tânăra a anunțat că este însărcinată. La scurt timp de la veste, Ela a pierdut sarcina.

Cum arată Ela din sezonul 4 Mireasa în costum de baie

Pentru că activitatea lor pe contul de Instagram a devenit mai intensă în ultima perioadă, fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa s-a hotărât să își uimească susținătorii cu o nouă fotografie. De data aceasta, Ela s-a lăsat pozată în costum de baie pe litoralul românesc.

Soția lui Petrică a îmbrăcat o ținută potrivită pentru plajă. Tânăra și-a dorit să își ascundă formele corpului, motiv pentru care a apelat la o cămașă albastră. Puțini au avut ocazia să o vadă până acum așa, pentru că Ela evită să afișeze în mediul online o versiune mai sexy a ei.

Din poză nu a lipsit bărbatul care i-a „furat” inima în casa show-ului matrimonial. Acesta a fost surprins în timp ce își privea cu dragoste soția.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Petrică și Ela, ipostază tandră la scurt timp de la evenimentul trist din viața lor. Cum au fost surprinși

„Te iubesc mult!”, a fost descrierea folosită de Ela.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Elei a generat aproximativ 2 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea susținătorilor.

„Minunați sunteți, să fiți fericiți și să vă iubiți ❤️”, „Să fiți fericiți dragilor! Vă admir! Sunteți minunați!❤️”, „Sunteți o familie frumoasă!” sau „Să fiți sănătoși, fericiți și împliniți!”, au fost comentariile oamenilor din mediul online.

Ce spun Ela și Petrică despre nunta religioasă

Pentru că au făcut cununia civilă în Marea Finală a sezonului 4 Mireasa, susținătorii așteaptă cu nerăbdare ca Ela și Petrică să organizeze nunta religioasă.

„Sincer, am fost și ne-am interesat de local, dar pentru anul acesta cum ne doream noi mai repede, nu am găsit nimic disponibil. (...) Acum avem de ales mai multe date, dar încă ne gândim pe care să o alegem pentru anul viitor.”, a povestit Ela în urmă cu ceva timp.

„Cred că era și totul prea rapid pentru a organiza evenimentul. Sperăm ca anul viitor. Vrem să nu fie nici iulie, nici august. Am evenimente în perioada respectivă și nu vreau să fiu obosit la nunta mea. Ori mai devreme, ori mai târziu. (...) Ne-am gândit să facem în cursul săptămânii, pentru că la noi se fac nunți și marțea, și joia”, a completat-o Petrică.

Mireasa: Confesiuni. Ce a dezvăluit Antonio despre soluționarea dosarului în cazul accidentului rutier pe care l-a provo... Larisa de la Mireasa, în cele mai sexy ipostaze posibile, în costum de baie. Ce mai face și cum mai arată acum fosta con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x