Antena Căutare

Mireasa sezonul 5. Ce mai face și cum arată la plajă Larisa, fosta concurentă a emisiunii. Cum s-a pozat

Larisa de la Mireasa sezonul 5 se distrează de minune la plajă, unde fosta concurentă a emisiunii a mers să se relaxeze. Aceasta a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, unde le-a arătat fanilor ei cum se simte în acele locuri.

Mireasa sezonul 5. Ce mai face și cum arată la plajă Larisa, fosta concurentă a emisiunii. Cum s-a pozat Galerie
Mireasa sezonul 5. Ce mai face și cum arată la plajă Larisa, fosta concurentă a emisiunii. Cum s-a pozat | Instagram/ Antena 1

Larisa de la Mireasa sezonul 5 se bucură de zile frumoase la plajă, unde a mers aceasta să se bucure de razele calde ale soarelui. A fost una dintre cele mai apreciate concurente ale sezonului în care ea a paricipat, iar fanii încă o susțin pe rețelele de socializare, unde îi urmăresc activitatea în mod constant.

Larisa de la Mireasa, sezonul 5, la plajă. Cum se distrează și cum s-a pozat de acolo

Fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5 a apărut într-un mare fel pe rețelele de socializare, unde este urmărită într-un număr destul de mare de fanii emisiunii de la Antena 1.

Larisa de la Mireasa sezonul 5 a apărut într-o ipostază de vis pe rețelele de socializare, iar fanii emisiunii au putut să vadă că este mai fericită ca niciodată, chiar dacă a fost nevoită să părăsească emisiunea fără a-și fi găsit jumătatea.

Fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5 este foarte activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu diverse imagini în care le arată activitățile de zi cu zi. Iată cât de bine arată și cum s-a fotografiat Larisa pe rețelele de socializare:

Cât de bine arată mama Larisei. Cele două seamănă foarte bine, aproape ca două surori

Larisa de la Mireasa, sezonul 5, a publicat o serie de imagini cu mama ei, care arată senzațional. Cele două au fost complimentate de fanii emisiunii.

Larisa de la Mireasa, sezonul 5, a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o serie de fotografii alături de mama ei, care arată fenomenal. Cele două seamănă foarte bine, aproape ca două surori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Larisa a făcut o impresie frumoasă în emisiunea Mireasa, sezonul 5, și pare că este fericită și se bucură de fiecare moment pe care îl petrece alături de mama ei. Cele două s-au fotografiat și s-au filmat în mai multe ipostaze, iar prietenii virtuali ai ei au putut observa cât de frumoasă este femeia care i-a dat viață fostei concurente.

Aceasta a reușit să-și surprindă urmăritorii cu mai multe imagini în care a apărut și mama ei. Cu toții au fost uimiți să vadă cât de bine arată mama ei și ce bine seamănă cele două. Ele s-au fotografiat și cu celebrul patruped al fostei concurente de la Mireasa sezonul 5.

Pentru că locuiește în Spania, după eliminarea din sezonul 5, concurenta a părăsit competiția în ziua următoare, pentru a avea timp să se procure biletul de avion.

Surprinzător a fost faptul că, deși s-au certat și au fost „la cuțite”, atunci când a aflat că Larisa va părăsi competiția Mireasa, doamna Dana a fost cuprinsă de lacrimi. Vă reamintim că acestea s-au certat și și-au aruncat vorbe dure. Stând de vorbă cu Simona Gherghe, doamna Dana a zis că în mod sigur decizia Larisei de-a pleca a fost influențată radical și de cearta lor, la vremea respectivă.

Mireasa sezon 6. Gabriela, apariție de senzație. Fata s-a pozat în sutien, acoperită cu un sacou. Ce a postat tânăra îns... Mireasa sezon 7, 3 aprilie 2023. Prima ceartă între Antonio și Maria. Ce și-au reproșat cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x