Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Cum s-au pozat Sese și Giovana la puțin timp de când au devenit părinți. Ce detaliu a atras atenția tuturor

Sese și Giovana din sezonul 5 Mireasa s-au fotografiat într-o ipostază tandră, la scurt timp de când au devenit părinți. Iată ce detaliu nu a trecut neobservat.

Colaj cu Giovana și Sese la Mireasa în două ipostaze diferite Galerie
Sese și Giovana din sezonul 5 Mireasa s-au fotografiat într-o ipostază tandră, la scurt timp de când au devenit părinți | Antena 1

Sese și Giovana, câștigătorii sezonului 5 Mireasa, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Aceștia au devenit părinți în urmă cu aproximativ două luni, iar de atunci radiază de fericire și se bucură din plin de noua experiență trăită.

De când a venit pe lume fiica lor, cei doi și-au mai redus activitatea din mediul online. Astfel, susținătorii așteaptă cu nerăbdarea ca tinerii să mai posteze din când în când pe contul de Instagram.

Deși petrec foarte mult timp alături de micuța lui, Sese și Giovana nu uită de oamenii care au fost alături de ei în cadrul show-ului matrimonial. Așadar, aceștia își mai țin la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața lor.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Giovana și Sese, prima apariție publică după ce au devenit părinți. Cum s-au fotografiat alături de micuța lor

De curând, câștigătorii sezonului 5 Mireasa au fost prezenți la un eveniment unde s-au lăsat fotografiați într-o ipostază tandră. Imaginea a fost distribuită de tânără prin intermediul unui InsaStory.

Cum s-au pozat Sese și Giovana din sezonul 5 Mireasa, după ce au intrat în rolul de părinți

De curând, Giovana și-a luat prin surprindere susținătorii cu o fotografie înduioșătoare. Proaspăta mămică s-a pozat într-o ipostază tandră alături de soțul său. Mai mult, aceasta a acaparat atenția tuturor cu aspectul său de invidiat.

Fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa a îmbrăcat o rochie galbenă care i-a scos în evidență frumoasele trăsături ale feței și formele corpului. Din fotografie se poate observa faptul că tânăra se mândrește cu o siluetă senzațională, la scurt timp de la nașterea fiicei sale.

Nici Sese nu s-a lăsat mai prejos. Fostul concurent din sezonul 5 Mireasa a strălucit alături de partenera lui. Acesta a apelat la un costum mov care i-a pus într-o lumină bună noul look.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Giovana și Sese, prima apariție televizată după ce au devenit părinți. Cât s-a îngrășat tânăra în sarcină

De asemenea, un detaliu a ieșit la iveală imediat. Se pare că tânărul și-a făcut un nou tatuaj în zona bustului. Nu se știe încă ce semnifică „2-2” pentru el.

Cum a început povestea de dragoste dintre Sese și Giovana din sezonul 5 Mireasa

Sese și Giovana s-au cunoscut în sezonul 5 Mireasa, fără să se gândească că vor da naștere celei mai frumoase povești de iubire. Aceștia și-au dat seama rapid că sunt suflete pereche, fapt pentru care au decis că trebuie să formeze un cuplu.

Relația lor a întâmpinat multe obstacole în emisiune, însă acestea nu au reprezentat un obstacol în relația lor. Tinerii au trecut împreună peste toate momentele dificile și au ajuns în Marea Finală unde s-au căsătorit și au câștigat marele premiu.

La scurt timp de la ieșirea din competiție, Sese și Giovana au anunțat că vor avea un copil. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere și a generat o mulțime de reacții pozitive din partea susținătorilor. În luna mai 2023, tânăra a adus pe lume o fetiță minunată.

Mireasa sezonul 6. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Miruna, după divorțul de Cosmin: „Liniștea vindecă orice!”... Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Simona Gherghe a strălucit într-o rochie roz. Imagini cu ținuta prezentatoarei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x