Antena Căutare

Mireasa sezonul 5. Perneș, mesaj emoționant de ziua Sabrinei. Ce a postat fostul concurent al show-ului matrimonial

Perneș, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa, i-a transmis un mesaj emoționant Sabrinei, chiar de ziua ei. Tânărul și-a luat prin surprindere soția cu o postare înduioșătoare pe contul de Instagram.

Galerie
Perneș, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa, i-a transmis un mesaj emoționant Sabrinei, chiar de ziua ei | Antena 1

Este sărbătoare mare în familia Mireasa. Sabrina, fosta concurentă din sezonul 5 al show-ului matrimonial a împlinit 28 de ani. Perneș, soțul ei, i-a transmis un mesaj emoționant de față cu susținătorii din mediul online.

De când au ieșit din competiția emisiunii, cei doi au fost rezervați în ceea ce privește relația lor, însă nu au ezitat să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente care au loc în viața de zi cu zi.

Pentru că nu poate ascunde nimic de oamenii din mediul online, tânărul le-a împărtășit o veste neașteptată. Perneș a anunțat pe toată lumea printr-o postare emoționantă că ziua de 22 octombrie e foarte importantă pentru el.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Andreea Catrina s-a căsătorit. Ce imagine a publicat alături de soțul ei. Detaliul pe care toți l-au observat

Articolul continuă după reclamă

Sabrina, femeia alături de care și-a găsit fericirea, își sărbătorește la această dată ziua de naștere. Fostul concurent al show-ului matrimonial a vrut să își surprinsă soția cu un gest spectaculos. Așadar, i-a făcut o postare specială.

Ce a publicat Perneș, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa, de ziua Sabrinei

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Sabrina și Perneș trăiesc o frumoasă poveste de dragoste departe de ochii curioșilor. În ciuda speculațiilor care au apărut despre cuplul lor la începutul relației, aceștia demonstrează că iubirea lor este puternică și reală.

De asemenea, tânărul i-a arătat soției sale că o iubește enorm prin diferite gesturi. Chiar de ziua ei, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa i-a transmis un mesaj emoționant pe contul de Instagram.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Ce a publicat Gabriela Pițigoiu în mediul online, la scurt timp de când a născut. Tânăra și-a filmat bebelușul

Astfel, acesta a publicat un InstaStory în care apar mai multe poze cu femeia care l-a cucerit.

„La mulți ani”, a fost mesajul său cu trei emoticoane în formă de inimă.

Din imaginile distribuite de Perneș se poate observa că Sabrina este mai fericită ca niciodată alături de soțul ei.

Sabrina și Perneș au fost prezenți la botezul fiicei Giovanei și a lui Sese

La începutul lunii septembrie 2023, Sese și Giovana și-au botezat fiica. De la evenimentul discret nu au putut să lipsească Perneș și Sabrina, concurenții cu care s-au înțeles bine în competiția sezonului 5 Mireasa.

Cei patru s-au pozat într-o ipostază adorabilă alături de micuța Hurrem și doamna Eleonora, chiar în fața bisericii. Imaginea a generat mai bine de 11 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea susținătorilor.

„Creștere curată Hürrem Selina”, a fost mesajul lui Perneș pentru fiica Giovanei și a lui Sese.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La importantul eveniment, Sabrina a îmbrăcat o rochie largă cu detalii mici în timp ce Perneș a apelat la o cămașă vișinie și pantaloni gri. De asemenea, Giovana și Sese au strălucit la botezul micuței lor. Cei doi au purtat ținute asortate de un galben foarte intens.

De asemenea, puțini se așteptau ca relațiile dintre foștii concurenți ai show-ului matrimonial să se păstreze și în afara competiției.

Mireasa sezonul 5. Andreea Catrina s-a căsătorit. Ce imagine a publicat alături de soțul ei. Detaliul pe care toți l-au ... Mireasa sezonul 5. Cât de avansată este sarcina Alinei. Imagini cu burtica de gravidă la vedere. La ce schimbare de look...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x