Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Yana, mișcări senzuale în lenjerie intimă pe rețelele sociale. Cum s-a lăsat filmată fosta iubită a lui Andrei

Yana, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, s-a lăsat filmată în lenjerie intimă. Tânăra a publicat un videoclip pe Instagram în timp ce se mișca senzual.

Colaj cu Yana de la Mireasa în două ipostaze diferite, alături de Andrei Galerie
Yana, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, s-a lăsat filmată în lenjerie intimă | Antena 1

Yana, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, a făcut furori din nou pe rețelele sociale. De când s-a despărțit de Andrei, tânăra obișnuiește să publice tot mai multe postări în ipostaze incendiare și ținute îndrăznețe.

De curând, superba brunetă a încins atmosfera de pe Instagram cu un videoclip fierbinte. Aceasta s-a lăsat filmată în lenjerie intimă, însă mișcările sale lascive au acapart toată atenția susținătorilor.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că fosta parteneră a lui Andrei este posesoarea unui trup de zeiță. Aparițiile sale din mediul online sunt un adevărat deliciu pentru internauți, motiv pentru care strâng o mulțime de aprecieri.

Yana, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, mișcări senzuale pe rețelele sociale. Cum a fost surprinsă tânăra în lenjerie intimă din dantelă

Yana se mândrește cu un corp de invidiat. Adesea, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa participă la diferite ședințe foto prin care își evidențiază formele provocatoare și frumusețea răpitoare.

La finalul lunii 2023, tânăra s-a decis să încânte privirile susținătorillor de pe Instagram cu un filmuleț fierbinte. Aceasta a făcut senzație cu lenjeria intimă din dantelă și mișcările senzuale.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Yana de la Mireasa, în lenjerie intimă la brațul unui bărbat misterios, după despărțirea de Andrei

Mai mult decât atât, ținuta incendiară îi lasă la vedere cele mai frumoase părți ale corpului, în mod special bustul generos, talia de invidiat și posteriorul bombat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Yana a reușit să pună pe jar publicul masculin cu aspectul său fizic. Frumoasele trăsături ale feței nu au trecut neobservate de prietenii virtuali. Fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa a apelat la un machiaj discret și o coafură simplă care s-au potrivit de minune piesele vestimentare.

Citește și: Mireasa sezon 5. Yana și-a făcut cont pe o platformă de adulți. Ce imagini a postat și ce mesaj a transmis

Videoclipul tinerei a generat mai bine de 1.000 like-uri, semn că multe persoane au fost impresionate de postarea ei.

Yana a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei în sezonul 5 Mireasa

Yana a pășit pragul casei Mireasa cu gândul că o să își găsească sufletul pereche. Tânăra a cucerit rapid simpatia telespectatorilor cu aspectul fizic și felul carismatic. De asemenea, aceasta a atras atenția mai multor băieți printre care se numără și Andrei.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid în show-ul matrimonial și s-a stins ușor la ieșirea din competiție. În ciuda conflictelor și neînțelegerilor din cadrul emisiunii, Yana și Andrei au decis să rămână împreună și după ce au plecat din casa Mireasa.

Fosta concurentă a fost nevoită să se întoarcă în Republica Moldova, pentru că îi expirase viza. Andrei a simțit multă durere din cauza plecării iubitei și înainte de a-și lua rămas bun i-a oferit Yanei inelul de logodnă.

Pentru că mulți susținători credeau în cuplul lor, vestea despărțirii a luat pe toată lumea prin surprindere. Cei doi nu au vorbit prea mult despre motivul separării, rămânând discreți în mediul online.

Mireasa sezon 7, 28 aprilie 2023. Irina a vrut să afle motivul pentru care Hatice a susținut-o pe Giulia în cursa de eli... Mireasa sezon 7, 28 aprilie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Irina, Giulia, Antonio și Zain...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x