Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 2 septembrie 2022. Andrei și Ana s-au sărutat la petrecere, după ce tânăra a fost eliminată. Cum s-a întâmplat

Concurenții sezonului 6 Mireasa au avut parte de prima și ultima petrecere din Istanbul, înainte de a se întoarce în România. Hai să vezi cum s-au distrat aceștia și de cine s-au apropiat.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Concurenții sezonului 6 Mireasa au avut parte de prima și ultima petrecere din Istanbul, înainte de a se întoarce în România | Antena 1

În ediția de vineri din sezonul 6 Mireasa, 2 septembrie 2022, telespectatorii au văzut situațiile neașteptate în care au fost puși concurenții. Ultimele zile din Turcia au fost unele pline de date-uri și surprize pentru băieții și fetele din show-ul matrimonial.

Tot la finalul acestei săptămânii, Simona Gherghe a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat o eliminare în rândul fetelor. Prezentatoarea TV a dezvăluit că eliminările se vor face, de acum încolo, în fiecare vineri.

În urma voturile băieților, Ana a părăsit competiția sezonului 6 Mireasa. Concurenții au avut de ales spre eliminare trei fete în spatele cărora nu s-a așezat niciun băiat la jocul anterior: Miruna, Adina și Ana. Cei mai mulți au decis ca Ana să plece acasă.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 2 septembrie 2022. Ana a izbucnit în lacrimi de față cu ceilalți concurenți. Ce a făcut-o pe tânără să plângă

Prezentatoarea TV s-a hotărât să le facă și o surpriză fetelor și băieților, după eliminarea tinerei din sezonul 6 al show-ului matrimonial. Aceasta le-a dezvăluit concurenților că vor avea parte de prima petrecere în competiție, care se va desfășura în Istanbul.

De asemenea, Simona Gherghe a ținut să puncteze faptul că Ana, concurenta eliminată de băieți în cursul zilei, va participa la petrecere.

Andrei și Ana, sărut „jucăuș” la prima petrecere din sezonul 6 Mireasa

Înainte de a începe petrecerea de pe yacht, Simona Gherghe i-a anunțat pe concurenți că au șansa de a se cunoaște mai bine, de a merge la întâlnire pentru a discuta și de a afla cât mai multe informații despre ceilalți.

Odată cu venirea nopții, spiritele au început să se încingă, iar fetele și băieții și-au dat frâu liber sentimentelor. Aceștia au încercat să își cunoască cât mai bine colegii, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 1 septembrie 2022. Gabriela și Viorel, întâlnire romantică în pași de dans. Ce au aflat unul despre celălalt

Andrei și Ana, concurenta eliminată în cursul zilei, au luat pe toată lumea prin surprindere cu un sărut „jucăuș”.

„Îmi pare rău că pleci. Poate mai ai vreo șansă”, i-a spus Andrei tinerei.

Cei doi au dansat aproape toată seara și au fost foarte apropiați, semn că între ei a început să se înfiripe idilă.

„Mi-a lăsat o impresie bună Andrei, dar nu este genul meu. Nu îmi doresc o relație cu cineva care a mai fost căsătorit”, a spus Ana înainte de a se săruta cu Andrei.

Mireasa Sezonul 6, 2 septembrie 2022. Cine este prima fată care părăsește competiția. Băieții au luat decizia... Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și-a schimbat viața după competiția Mireasa: "Nu am timp de dragoste!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x