Antena Căutare

Mireasa sezonul 6, 9 decembrie 2022. Care a fost primul lucru pe care Gabriela l-a făcut când a intrat în telefonul lui Valentin

Vineri, 9 decembrie 2022, cuplurile sezonului 6 Mireasa au trecut prin task-ul telefoanelor. Gabriela a reușit să-l surprindă pe Valentin cu primul lucru pe care l-a făcut atunci când a intrat în mobilul lui.

Colaj cu Gabriela și Valentina la Mireasa Galerie
Vineri, 9 decembrie 2022, cuplurile sezonului 6 Mireasa au trecut prin task-ul telefoanelor | Antena 1

În ediția de vineri din Mireasa, de pe 9 decembrie 2022, Valentin și Gabriela au făcut schimb de telefoane. Cei doi au analizat în amănunt fiecare poză din galeria foto, dar și fiecare mesaj de pe rețelele sociale.

„Întreabă-mă dacă vrei să știi ceva”, a spus Valentin.

„Păi stai să văd”, i-a răspuns Gabriela.

„Mamă, dar câte mesaje primești.”, a evidențiat concurentul sezonului 6 Mireasa.

Înainte de a-i controla mesajele și pozele, Gabriela a apelat la un gest care l-a amuzat pe logodnicul ei. Primul lucru pe care l-a făcut tânăra atunci când a intrat în telefonul băiatului a fost să își dea follow pe Instagram.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 6. Ce măsura a fost luată după ce Raluca și Alex nu au putut să facă task-ul telefoanelor

„Mă, ce poze are el! Nu pot să zic că ești foarte fotogenic. Pot să îmi dau follow?”, a mărturisit ea.

„Da, dacă vrei”, a răspuns Valentin vizibil amuzat.

Gabriela a găsit în telefonul lui Valentin poze indecente cu fosta iubită la task-ul de vineri din sezonul 6 Mireasa, de pe 9 decembrie 2022

„Așa, să trecem la lucruri mai serioase! Nu prea ai poze”, a fost replica pe care i-a dat-o Gabriela lui Valentin.

În urma căutărilor pe care le-a făcut în telefonul logodnicului, Gabriela a găsit poze indecente cu una dintre fostele acestuia. Concurentul a dezvăluit că a avut o relație de o săptămână cu fata respectivă în luna februarie: „Nu e de la noi din țară. Am fost eu la ea o săptămână, am vorbit mai mult cu ea. E din Anglia”

Concurenta i-a dat de înțeles partenerului său că este deranjată de imaginile peste care a dat în galeria foto. Mai mult decât atât, aceasta i-a reproșat lui Valentin că nu este atât de timid pe cât spunea în emisiune.

„Pe mine mă ia valul rău de tot, mai bine nu intru. Și nici poze nu prea ai, tu ai fost hoț. Ți-ai schimbat telefonul! Parcă erai timid, erai gagicar înainte să ajungi aici, nu? (...) Ciudat, tu ziceai că nu prea băgai în seamă fetele. Eu cred că ai șters ceva”, a susținut Gabriela.

„Nici tu n-ai nimic în telefonul ăsta”, i-a mai reproșat și Valentin.

„Păi eu n-am șters nimic. Ce te gândeai că o să găsești? Ai uitat că sunt polițistă?”, a fost replica dură a tinerei.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce spune doamna Flori despre o posibilă căsătorie între Valentin și Gabriela: „Cum e și soarta asta!”

După lungi căutări, concurentul a găsit în telefonul partenerei sale câteva poze cu fostul ei iubit. Gabriela l-a avertizat dinainte că mai are astfel de imagini în galeria foto a mobilului său.

„Ai scăpat! Deci concluzia e că nu ai fost chiar atât de rușinos, te-ai mai băgat și tu în seamă cu fetele”, a mai remarcat tânăra.

Cei doi au purtat o discuție în ceea ce privește task-ul telefoanelor, pe terasa Mireasa. Gabriela i-a confirmat logodnicului ei că a găsit poze „deocheate” cu o fată în mobilul său, lucru care l-a surprins pe concurentul sezonului 6 Mireasa.

„Dezbrăcate? Nu cred”, a zis Valentin vizibil uimit.

„Glumești acum! Nu am vrut să arăt!”, a răspuns Gabriela.

Mireasa 2022, sezonul 6. Ce măsura a fost luată după ce Raluca și Alex nu au putut să facă task-ul telefoanelor... Mireasa sezonul 6, 9 decembrie 2022. Tatăl Mirunei a intrat în direct. Ce mesaj a avut pentru fiica lui și Cosmin: „E vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x