Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Cât de mult a slăbit Gabriela Pițigoiu după nașterea fiului ei. Imaginea care a surprins susținătorii

Gabriela Pițigoiu, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, a slăbit foarte mult la aproximativ cinci luni de când și-a adus pe lume fiul. Imaginea pe care a publicat-o a luat prin surprindere oamenii virtuali.

Colaj cu Gabriela Pițigoiu de la Mireasa sezonul 6 în trei emisiuni diferite Galerie
Gabriela Pițigoiu, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, a slăbit foarte mult la aproximativ cinci luni de când și-a adus pe lume fiul | Antena 1

Gabriela Pițigoiu, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, se menține într-o formă de zile mari. Deși a născut un băiețel sănătos în urmă cu aproximativ cinci luni, tânăra se mândrește cu un abdomen de invidiat.

Fosta soție a lui Valentin Harle arată de-a dreptul impecabil la scurt timp de când și-a adus pe lume fiul. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Pițigoiu iubește să facă sport.

Așadar, nu a durat mult până când a revenit în sala de fitness. Chiar dacă viața de mămică este solicitantă, fosta concurentă a show-ului matrimonial nu a uitat să aibă grijă de aspectul său fizic. Aceasta s-a împărțit între minunea din viața ei și pasiunea pentru sport.

Cât de mult a slăbit Gabriela Pițigoiu de la Mireasa sezonul 6. Susținătorilor le-a fost greu să creadă când au văzut

Pentru că își ține la curent susținătorii cu cele mai speciale momente din viața ei, fosta soție a lui Valentin Harle nu a uitat să le arate acestora prin ce transformare a trecut de când și-a adus pe lume micuțul.

În doar câteva luni, Gabriela Pițigoiu se laudă cu cele mai provocatoare forme de mămică, iar drept dovadă stau chiar postările sale de pe contul de Instagram. De curând, tânăra a uimit prietenii virtuali cu o imagine neașteptată.

Citește și: Mireasa, sezon 3. Ce mai face și cum și-a surprins susținătorii Andreea Grădinaru, fosta concurentă a show-ului matrimonial

Fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa a distribuit în partea stângă o imaginea după nașterea fiului ei, iar în partea dreaptă a publicat o poză cu ea recentă. Se poate observa că aceasta a muncit din greu în sala de fitness pentru a reveni la formele inițiale.

Gabriela Pițigoiu a avut o ambiție de fier, iar acum se laudă cu rezultatele sale impresionante. Tânără a scăpat rapid de kilogramele nedorite, fapt care a luat prin surprindere pe toată lumea. A fost chiar greu de recunoscut!

Compleul roz pe care l-a îmbrăcat în a doua fotografie îi scoate în evidență talia de viespe și picioarele subțiri. Un lucru este cert, fosta concurentă a show-ului matrimonial este posesoarea unui trup de invidiat.

Gabriela Pițigoiu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Valentin Harle în sezonul 6 Mireasa

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle s-au cunoscut în casa sezonului 6 Mireasa. Tânărul a fost cucerit de frumusețea și naturalețea concurentei. Cei doi au început o relație cu pași timizi, preferând să nu se grăbească până nu și-au dat seama că se potrivesc.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Sese, imagine înduioșătoare alături de fiica ei. Cât de mult a crescut Selina

În cele din urmă, aceștia s-au declarat un cuplu. Parcursul lor în emisiune a ținut telespectatorii cu sufletul la gură. Deși au existat neînțelegeri, certuri și despărțiri, Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au rămas împreună. Mai mult, s-au căsătorit în Finala sezonului 6 Mireasa.

După ce au ieșit din competiție, tinerii au anunțat că drumurile lor s-au separat, chiar dacă așteptau un copil. În prezent, cei doi au rămas în relații bune de dragul micuțul lor.

Mireasa, sezon 3. Ce mai face și cum și-a surprins susținătorii Andreea Grădinaru, fosta concurentă a show-ului matrimon... Mireasa, sezon 7. Cum a surprins-o Vlad pe Cătălina în ziua în care au împlinit 11 luni de relație. Ce mai fac foștii co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x