Antena Căutare

Mireasa sezonul 5. Andreea Catrina s-a căsătorit. Ce imagine a publicat alături de soțul ei. Detaliul pe care toți l-au observat

Andreea Catrina, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, s-a căsătorit. Tânăra a publicat prima imagine alături de soțul ei, de la starea civilă. Mai mult, susținătorii au observat un detaliu neașteptat.

Colaj cu Andreea Catrina și Cosmin în sezonul 5 Mireasa Galerie
Andreea Catrina, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, s-a căsătorit | Antena 1

Andreea Catrina, fosta iubită a lui Cosmin, s-a căsătorit. Tânăra a publicat o imagine de senzație de la starea civilă alături de soțul ei. Aceasta a radiat de fericire în cea mai frumoasă și importantă zi din viața ei.

Deși nu a mai apărut de mult pe micile ecrane ale publicului, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa este destul de activă pe contul de Instagram, unde își ține la curent susținătorii cu cele mai speciale momente din viața ei.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Andreea Catrina își găsise fericirea în brațele actualului partener, la scurt timp de la ieșirea din show-ul matrimonial. Aceasta nu a ezitat să publice poze în mediul online cu cel care i-a „furat” inima, după despărțirea de Cosmin.

Ce rochie impecabilă a purtat Andreea Catrina la cununia civilă. Susținătorii au observat un detaliu neașteptat

Pentru că nu se ascunde de prietenii virtuali, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa s-a decis să facă un anunț neașteptat pe contul de Instagram. Se pare că Andreea Catrina s-a căsătorit civil cu partenerul său în urmă cu puțin timp.

Tânăra a distribuit o imagine înduioșătoare de la cununia civilă în care partenerul său țin în mână certificatul de căsătorie. Andreea Catrina a întors toate privirile oamenilor din mediul online cu frumusețea ei.

Fosta iubită a lui Cosmin a îmbrăcat o rochie albastră cu umerii goi și mulată, care îi scoate în evidență atuurile fizice. De asemenea, susținătorii săi au observat un detaliu neașteptat: burtica tinerei. Astfel, aceștia i-au scris să aibă o sarcină ușoară.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sebastian s-a întâlnit cu Andreea, fosta iubită a lui Cosmin. Ce au anunțat

Nu se cunosc mai multe detalii despre o posibilă sarcină, însă burtica Andreei Catrina a pus pe toată lumea pe gânduri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea tinerei a generat mai bine de 1.000 de like-uri și o mulțime de reacții din partea urmăritorilor de pe Instagram.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Ce a publicat Gabriela Pițigoiu în mediul online, la scurt timp de când a născut. Tânăra și-a filmat bebelușul

„Casă de piatră! Să fiți sănătoși și fericiți!”, „Felicitări! Casă de piatră și iubire infinita! ❤️”, „Felicitări și sarcină ușoară 😍” sau „Să vă fie de bine! Sunteți minunați!”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Cine este Andreea Catrina din sezonul 5 Mireasa

Andreea Catrina avea 24 de ani când a luat decizia de a veni în casa Mireasa sezonul 5. Tânăra din Târgu Jiu a pășit pragul platoului de filmare pentru că își căuta sufletul pereche. Parcursul său în emisiune a fost unul scurt, dar neașteptat.

Fosta concurentă a reality show-ului a format un cuplu cu Cosmin, însă relația dintre cei doi nu a durat mult. La scurt timp de la ieșirea ei din competiție, tânărul a intrat într-o cunoaștere cu o altă fată.

„Vreau un băiat ambițios și tandru! Din punctul meu de vedere atracția reprezintă un ingredient important”, a spus ea la televizor, în urmă cu ceva timp.

Mireasa sezonul 6. Ce a publicat Gabriela Pițigoiu în mediul online, la scurt timp de când a născut. Tânăra și-a filmat ... Mireasa sezonul 5. Perneș, mesaj emoționant de ziua Sabrinei. Ce a postat fostul concurent al show-ului matrimonial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x