Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Ce mesaj a transmis Paul pe Internet, după ce s-a căsătorit cu Roxana în Marea Finală: „Am ieșit învingător!”

La puțin timp de la Finala sezonului 6 Mireasa, Paul a transmis un mesaj copleșitor pe rețelele sociale. Concurentul a vorbit despre experiență pe care a trăit-o în casa show-ului matrimonial, după căsătoria cu Roxana.

Colaj cu Roxana și Paul în Finala Mireasa Galerie
La puțin timp de la Finala sezonului 6 Mireasa, Paul a transmis un mesaj copleșitor pe rețelele sociale | Antena 1

Paul se numără printre concurenții sezonului 6 Mireasa care au transmis mesaje, după Marea Finală a show-ului matrimonial. Tânărul nu a ezitat să mulțumească susținătorilor săi pentru voturi și mesajele frumoase.

De asemenea, concurentul emisiunii a ținut neapărat să vorbească și despre experiența pe care a trăit-o în casă alături de cea care i-a devenit soție vineri, 23 decembrie 2022. În plus, acesta a publicat și câteva imagini cu Roxana.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Ce au publicat Miruna și Cosmin pe rețelele sociale, după ce au câștigat premiul cel mare: „Familia Munteanu”

„De azi pentru totdeauna!”, a scris el în dreptul unei poze în care apare alături de partenera lui.

Un lucru este evident, concurentul sezonului 6 Mireasa este mai îndrăgostit ca niciodată de femeia alături de care a pășit în fața ofițerului stării civile.

Ce mesaj a transmis Paul, după căsătoria cu Roxana din Marea Finală Mireasa

Se pare că Paul este destul de activ pe rețelele sociale, unde își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața lui. Cu puțin timp după Marea Finală a sezonului 6 Mireasa, tânărul a transmis tuturor un mesaj copleșitor în stilul său caracteristic.

Concurentul a mărturisit că tot ce a trăit în casa show-ului matimonial a fost o experință unică. Mai mult decât atât, acesta a susținut că a ieșit câștigător din competiție, chiar dacă nu a obținut premiul cel mare.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Ce mesaj a transmis Valentin după Finala show-ului matrimonial. Unde a plecat alături de Gabriela

„Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături mie cât și Roxanei în momentele fericite, dar și în cele mai puțin fericite. Vă mulțumim pentru toată încrederea și susținerea! A fost o experiență de neuitat, unde eu am ieșit învingător! Mă înclin în fața voastră și vă mulțumesc pentru tot.”, a transmis Paul prin intermediul unui InsaStory.

De altfel, și Roxana a publicat pe contul de Instagram o imagine în care își sărută soțul cu multă pasiune.

„De azi soț si soție! TE IUBESC❤️”, a scris tânăra.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Roxanei a generat mai bine de 1.000 de like-uri, dar și o mulțime de reacții din partea susținătorilor.

„Casă de piatră fată frumoasă! Sunteți câștigătorii sezonului pentru că v-ați găsit unul pe altul!!”, „Cuplul meu preferat! De acum familia Niță! Felicitări, dragilor!❤️”, „Cei mai frumoși și sinceri, am plâns alături de voi astăzi, casă de piatră, iubiți-vă mult ❤️” sau „Căsnicie binecuvântată cu înțelegere, iubire, respect și momemte de neuitat!❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Mireasa, sezonul 6. Ce au publicat Miruna și Cosmin pe rețelele sociale, după ce au câștigat premiul cel mare: „Familia ... Mireasa, sezonul 6. Valentin și Gabriela, prima apariție împreună după Finala show-ului matrimonial. Ce au mărturisit ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x