Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Ce au publicat Miruna și Cosmin pe rețelele sociale, după ce au câștigat premiul cel mare: „Familia Munteanu”

Miruna și Cosmin au transmis mai multe mesaje pe rețelele sociale, după ce au câștigat Marea Finală a sezonului 6 Mireasa.

Colaj cu Miruna și Cosmin din Finala Mireasa Galerie
Miruna și Cosmin au transmis mai multe mesaje pe rețelele sociale, după ce au câștigat Marea Finală a sezonului 6 Mireasa | Antena 1

Miruna și Cosmin au fost desemnați câștigătorii sezonului 6 Mireasa. Cei doi au obținut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, motiv pentru care au plecat acasă cu premiul în valoare de 40.000 euro.

Concurenții show-ului matrimonial au trăit o experiență de neuitat atunci când au spus „DA” în fața ofițerului stării civile. În ciuda obstacolelor pe care le-au întâmpinat pe parcursul emisiunii, tinerii și-au continuat frumoasa poveste de dragoste.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Ce mesaj a transmis Valentin după Finala show-ului matrimonial. Unde a plecat alături de Gabriela

La scurt timp de la ieșirea din competiția sezonului 6 Mireasa, Miruna și Cosmin au ținut să mulțumească tuturor pentru susținere. Aceștia au publicat mai multe mesaje pe conturile de Instagram. Hai să vezi ce au spus.

Miruna și Cosmin, mai fericiți ca niciodată după Finala sezonului 6 Mireasa. Ce au publicat cei doi în mediul online

Povestea de iubire dintre Cosmin și Miruna a început în sezonul 6 Mireasa. Cei doi au trăit clipe de neuitat în casa show-ului matrimonial, dar relația lor a trecut și prin momente mai puțin plăcute.

Nimeni nu a stat în calea fericirii lor. Mai mult decât atât, aceștia sunt mai fericiți ca niciodată de când au plecat împreună pe același drum, cât mai departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor.

Deși preferă să stea cât mai rezervați în ceea ce privește relația lor, Cosmin și Miruna nu au uitat să împărtășească cu susținătorii de pe Instagram câteva gânduri.

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro. Ei sunt mirii sezonului

„Familia Munteanu vă mulțumește pentru toată susținerea! Datorită vouă suntem plini de super câștigători!”, a scris Miruna într-un InsaStory.

„Mulțumim tuturor pentru susținere! Împreună am câștigat”, a mai fost un alt mesaj al concurentei, după aflarea veștii că sunt câștigătorii sezonului 6 Mireasa.

De asemenea, Cosmin a distribuit postarea soției sale, dar nu a uitat să lase și câteva cuvinte de mulțumire: „Mulțumim pentru toată susținerea voastră, abia așteptăm să vorbim cu fiecare dintre voi”.

Miruna, declarație de dragoste pentru Cosmin la scurt timp de la Finala sezonului 6 Mireasa

În urmă cu puțin timp, Miruna i-a făcut lui Cosmin o frumoasă declarație de dragoste în mediul online. Aceasta a publicat o fotografie înduioșătoare în care apare alături de soțul ei.

„Din 19.09.2022, a ta pentru totdeauna! 👰🏼‍♀️❤️🐱”, a scris concurenta sezonului 6 Mireasa vizibil emoționată și îndrăgostită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre cei care i-au lăsat un mesaj la postare se numără și Sabina, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa. De asemenea, Cosmin nu s-a putut abține să nu-i răspundă soției sale la declarație.

„Te iubesc mult”, a scris el.

Ce mesaj a transmis Damaris, după ce Miruna și Cosmin au câștigat sezonul 6 Mireasa

Cosmin și Miruna au primit un mesaj de-a dreptul spectaculos din partea colegei lor de emisiune. Damaris a ținut neapărat să-i felicite pe cei doi pentru faptul că au format o familie, dar și pentru că au plecat acasă cu premiul cel mare.

„Felicitări, Miruna și Cosmin! Mă bucur pentru voi. Dumnezeu să vă binecuvinteze o viață întreagă”, le-a transmis tânăra.

Mireasa, sezonul 6. Ce mesaj a transmis Valentin după Finala show-ului matrimonial. Unde a plecat alături de Gabriela... Mireasa, sezonul 6. Ce mesaj a transmis Paul pe Internet, după ce s-a căsătorit cu Roxana în Marea Finală: „Am ieșit înv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x