Antena Căutare

Cine este Valentin Harle de la Mireasa, sezonul 6. Tânărul este antrenor de fotbal pentru juniori și a avut un accident în trecut

Valentin Harle a venit în sezonul 6 Mireasa dornic să se căsătorească, însă este decis să facă acest pas numai dacă va găsi persoana potrivită.

Valentin Harle, în cămașă albă Galerie
Valentin Harle este concurent Mireasa sezonul 6 și își dorește o familie alături de care să înfrunte greutățile și să se bucure de frumusețea vieții | Antena 1

Valentin Harle are 24 de ani și locuiește în comuna Dobroiești, județul Ilfov. Are 92 de kilograme și 1,85 înălțime. A terminat studiile la Universitatea Sanitară de Medicină Veterinară din București, dar nu poate și nu dorește să profeseze ca medic veterinar, însă ar putea profesa ca inginer în management.

În prezent, Valentin Harle de la Mireasa este antrenor de fotbal pentru o echipă de juniori. „Până acum nu aveam răbdare dar de când am început să lucrez cu copiii mi-am dovedit că pot să am și răbdare”, a spus tânărul.

Concurentul de la Mireasa sezon 6 a avut șansa să crească într-o familie unită. „În familia mea cel mai mult comunic cu mama mea”.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Sese și Giovana, despre planurile de viitor. Cei doi își doresc să se mute în chirie: „Suntem stresați”

Cine este Valentin Harle de la Mireasa sezon 6. Tânărul a suferit 2 operații la genunchi

La 19 ani Valentin Harle de la Mireasa sezon 6 a suferit o operație la genunchi și un an mai târziu a avut o nouă accidentare la același genunchi. Cea de-a doua operație i-a pus capac, făcându-l să ia decizia de a nu mai participa la meciuri de fotbal. Valentin Harle este o persoană independentă și consideră că e timpul să-și întemeieze o familie.

„Eu mă întrețin singur. Locuiesc cu familia mea în aceeași curte, dar în case separate. Sunt o fire independentă și cred că este momentul să îmi creez o familie”, a precizat Valentin Harle.

Pe AntenaPLAY ai două canale exclusive Mireasa! Vezi ce se întâmplă în Casa Fetelor și în Casa Băieților | Imagini care nu apar la TV sunt disponibile pe AntenaPLAY

Valentin Harle de la Mireasa sezon 6 a avut 3 relații importante. Tânărul de 24 de ani s-a declarat un inamic vehement al înșelatului.

„Până la vârsta asta am avut 3 relații foarte serioase: prima relație a durat 2 ani jumate și s-a terminat din cauza geloziei ei. A doua a durat 4 luni. Au fost cele mai frumoase 4 luni de relație, dar legătura s-a terminat din cauza unor greșeli comune, repetate. În nicio relație nu am înșelat și mi-am promis mie că niciodată nu o voi face”.

Dacă ar putea să-și creeze viitoarea soție, Valentin Harle ar avea câteva condiții.

„Mi-aș dori ca viitoarea mea soție să aibă peste 1,65, nu contează culoarea părului, să fie o persoană sportivă. Operațiile estetice nu mă deranjează absolut deloc, dar mi-ar plăcea să fie cât mai naturală. Nu cred că aș accepta ca viitoarea mea soție să fi făcut în trecut conținut pentru platforme pentru adulți. Sunt un om foarte credincios și cred că sunt multe modalități de a câștiga bani. Nu aș vrea să fi fost căsătorită. M-ar deranja dacă ar avea copii. Mi-ar plăcea să am o famile cu unul sau mai mulți copii. Mi-aș dori ca la finalul zilelor grele să mă pot pune cu copiii și soția la masă, să vorbim despre greutățile pe care le avem. Îmi doresc foarte mult să mă însor, dar nu mă voi grăbi dacă nu voi găsi persoana potrivită”, a conchis Valentin Harle, în filmulețul de prezentare al show-ului matrimonial Mireasa.

Citește și: Simona Gherghe s-a pozat într-o ipostază tandră alături de soțul ei. Cum s-au distrat aceștia în vacanță

Mireasa sezonul 6, din 29 august, la Antena 1 și pe AntenaPLAY

Mireasa, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat, a revenit la Antena 1 și pe AntenaPLAY cu cel de-al şaselea sezon.

Din 29 august, de la 14:00 și de la 17:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda emisiunii, Simona Gherghe, întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche într-o locaţie surprinzătoare din Turcia.

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele excusive dedicate din AntenaPLAY.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Sezonul 5 Mireasa a fost câștigat de Sese și Giovana.

Cine e Rustem Sebaidin de la Mireasa sezonul 6. Tânărul învățător a renunțat la o relație serioasă pentru a-și termina s... Mireasa, sezonul 6. Schimbare neaștepată în rândul concurenților. Anunțul făcut de Simona Gherghe în prima ediție a sezo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x