Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Gabriela a primit o scrisoare în care a fost „certată” pentru că s-a înțeles că nu vrea să doarmă cu Valentin

După task-ul cătușelor gestul lui Valentin și al Gabrielei de a cere popcorn și film, în locul unei nopți de dormit împreună a creat tot felul de speculații în rândul susținătorilor care au trimis și o scrisoare. În emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii de pe 17 octombrie 2022, Gabriela și valentin au venit să clarifice situația.

Valentin și Gabriela la Mireasa Galerie
Ce au răspuns Gabriela și Valentin după ce s-a spus că nu au vrut să doarmă împreună. Fata a spus că a primit scrisori de nemulțumire | Antena 1

Gabriela a primit o scrisoare în care era „certată” pentru că s-a înțeles că ea nu a vrut să doarmă cu Valentin. Întrebați de Gabriela Cristea dacă au lămurit situația, cei doi au răspuns afirmativ.

„Eu am înțeles punctul ei de vedere și sunt și eu de acord. Dacă dormim amândoi în pat înveliți cu aceeași chestie orice mișcare poate fi interpretată și în momentul în care vom dormi aici împreună unul stă învelit și celălalt dezvelit pentru că nu aș vrea să se înțeleagă chestii greșite. Eu ști… fiecare ce imaginație ar. Nu m-aș simți comod să știu că stau sub aceeași plapumă și se interpretează că ne-am mișcat, am făcut, am dres. Nu m-aș simți comod să știu chestia ast. Cu siguranță, vreau să dorm cu ea, să o strâng în brațe, dar momentan nu avem cum”, a spus Valentin. „Nu sunt pudic. Sunt doar reținut”, a mai spus tânărul.

Citește și: Mireasa sezon 6, 17 octombrie 2022. Ada și Sebidin, discuție aprinsă în live: „Vezi că eu am rupt o cunoaștere”

Paul și Gabriela au oferit explicații la Mireasa: Capriciile Iubirii

Pus în situația de a explica de ce se uita insistent la Paul și Gabriela în timp ce dormeau în același pat, Valentin a explicat că și-ar fi dorit să poată vorbi cu cineva pentru că el nu a putut adormi din cauza poziției incomod și s-a plictisit teribil. Tânărul a demontat asfel speculațiile conform cărora era gelos pe faptul că iubita lui a dormit cu Paul în același pat.

„Am fost popândău toată noaptea. Mă uitam dreapta Ada dormea, în stânga ei dormeau. Eu n-am dormit toată noaptea și nici nu aveam cu cine să vorbesc”.

Citește și: Mireasa sezon 6, 17 octombrie 2022. Inga și Andrei s-au despărțit, din nou. Care a fost motivul separării

Gabriela și Paul au dormit în același pat pentru că au făcut echipă la task-ul cătușelor.

La task-ul cătușelor Gabriela a făcut pereche cu Paul, iar Ada cu Valentin. Pentru că Gabriela și-a dezlegat cătușa să-și dea tricoul jos în fața paravanului, fapt care nu era conform regulamentului, Gabriela și Paul, precum și iubiții lor: Valentin și roxana, nu au mai primit premiul pentru care au jucat. Totodată, premiul colectiv, ușile deschise în weekend, nu a mai fost câștigat.

Mireasa sezon 6, 17 octombrie 2022. Ada și Sebidin, discuție aprinsă în live: „Vezi că eu am rupt o cunoaștere”... Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Ada și Sebadin, discuție cu tonul ridicat în pauza publicitară. „Nu-mi place să mă c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x