Antena Căutare

Mireasa, sezonul 7. Hatice și Mihai, surprinși în ipostaze tandre pe rețelele sociale. Cum s-au filmat cei doi

Hatice și Mihai, concurenții din sezonul 7 Mireasa, au fost surprinși în ipostaze tandre pe rețelele sociale. Cei doi nu au mai ținut cont de nimic și s-au sărutat pasional în fața susținătorilor de pe Instagram.

Colaj cu Hatice și Mihai în Finala sezonului 7 Mireasa Galerie
Hatice și Mihai, concurenții din sezonul 7 Mireasa, au fost surprinși în ipostaze tandre pe rețelele sociale | Antena 1 & Instagram

Hatice și Mihai formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale sezonului 7 Mireasa. Cei doi s-au cunoscut în casa show-ului matrimonial, unde au legat o frumoasă poveste de dragoste ce a continuat și în afara ei.

În Marea Finală a emisiunii, tinerii au spus un „DA” hotărât și sincer, semn că își doreau cu orice preț să își lege destinele în fața ofițerului stării civile. Deși au fost îndrăgiți de mulți telespectatori, foști concurenți Mireasa au plecat acasă fără marele premiu, dar mai fericiți ca niciodată că s-au găsit unul pe celălalt.

Citește și: Mireasa, sezonul 7. Hatice și Mihai au împlinit 5 luni de relație. Ce mesaj a transmis tânăra pe rețelele sociale

De când au ieșit din competiția show-ului matrimonial, Hatice și Mihai au avut o activitate intensă în mediul online. Instagramul este modalitatea prin care aceștia își țin la curent susținătorii cu cele mai importante evenimente din viața lor.

Recent, foștii concurenți din sezonul 7 Mireasa și-au luat prin surprindere urmăritorii cu cele mai tandre ipostaze de până acum. Mai mult, cei doi s-au sărutat pasional într-un videoclip, fără să mai țină cont de cine îi privește.

Cum au fost surprinși Hatice și Mihai la două săptămâni de la Finala sezonului 7 Mireasa

De curând, Hatice a publicat pe contul de Instagram o imagine înduioșătoare alături de soțul ei. Mihai a fost surprins în timp ce își ținea strâns partenera de talie. De asemenea, tânăra a transmis un mesaj emoționant prin intermediul postării.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Mihai și Hatice, vocali la adresa doamnei Loredana și lui Dani. Ce spun despre Daiana

„”Dăruieşte-i persoanei pe care o iubeşti: aripi pentru a zbura, rădăcini pentru a se întoarce şi motive pentru a rămâne.” – Dalai Lama”, a fost descrierea folosită de Hatice la poza cu Mihai.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotografia a generat mai bine de 1.000 de like-uri și foarte multe reacții din partea susținătorilor. De altfel, Mihai a ținut să-i transmită soției sale că o iubește foarte mult printr-un comentariu în felul său caracteristic.

„Povestea voastră e una de basm și îmi doresc să nu se sfârșească niciodată!🔥”, „Fericire...asta se citește pe chipurile voastre, sunteți frumoși, speciali, minunați....❤️” sau „Ce frumoși sunteți! Să vă iubiți o viața!”, au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online.

Pentru că sunt foarte activi pe rețelele sociale, Hatice s-a gândit să le arate prietenilor virtuali cum își petrece timpul în compania soțului ei. Așadar, tânăra s-a filmat în timp ce îi oferea un sărut pasional lui Mihai, fără reținere.

Nici fostul concurent din sezonul 7 Mireasa nu a fost reținut în ceea ce privește gesturile romantice față de partenera lui. Din InsaStory se poate observa că tânărul i-a oferit un sărut pe obraz lui Hatice.

Un lucru este cert, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar drept dovadă stau aparițiile lor de pe Internet. De asemenea, Mihai și soția lui se bucură din plin de fiecare zi petrecută împreună.

Ipostaza romantică în care s-au pozat Simona și Andrei de la Mireasa sezonul 7. Cei doi au arătat impecabil la un evenim... Mireasa: Confesiuni. Vlad și Cătălina, despre doamna Ana. De ce nu s-au simțit susținuți de mama adoptivă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x