Antena Căutare

Mireasa, sezonul 8. Ce decizie neașteptată au luat Daria și Adrian. Postarea care a pus susținătorii pe gânduri

Daria și Adrian, foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa, au luat o decizie neașteptată pentru cuplul lor. Postarea făcută de tânără pe contul de Instagram a pus pe gânduri susținătorii.

Colaj cu Daria și Adrian la Mireasa sezonul 8 în trei ipostaze diferite Galerie
Daria și Adrian, foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa, au luat o decizie neașteptată pentru cuplul lor | Antena 1

Povestea de iubire dintre Daria și Adrian a luat pe toată lumea prin surprindere. Tinerii s-au cunoscut în casa sezonului 8 Mireasa, însă le-a fost destul de dificil să își dea seama că sunt suflete pereche.

De când au ieșit din competiția show-ului matrimonial, cei doi sunt de nedespărțit. Drept dovadă stau postările lor din mediul online. Aceștia sunt foarte activi pe contul de Instagram, unde vorbesc despre noutățile din viața lor.

Adrian și Daria au atras simpatia multor susținători în cadrul sezonului 8 Mireasa. Cei doi s-au făcut remarcați prin felul carismatic și atitudinea pozitivă, iar mulți fani și-au dorit să-i vadă împreună.

La aproximativ trei luni de la finala reality show-ului, tinerii sunt mai fericiți ca niciodată. Daria și Adrian nu au vrut să grăbească lucrurile și să se căsătorească în emisiune, însă au rămas împreună.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Anunțul Dariei după ce fanii au observat lipsa ei și a lui Adrian în mediul online. Ce a spus

Cei doi au demonstrat tuturor că iubirea lor este reală. Foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa se bucură de fiecare moment pe care îl petrec împreună. De altfel, tinerii sunt pregătiți să profite de tot ce le oferă viață de acum încolo.

Adrian și Daria de la Mireasa sezonul 8, decizia care i-a luat prin surprindere pe susținătorii lor

Pentru că preferă să își țină la curent susținătorii cu evenimentele importante pentru ei. În cadrul unei sesiuni de întrebări pe contul de Instagram, Daria a ținut neapărat să facă un anunț neașteptat.

Fosta concurentă din sezonu 8 Mireasa și partenerul său au decis să părăsească România pentru o scurtă perioadă. Aceștia au dat vestea că urmează să plece în Spania, fapt care a pus pe gânduri prietenii virtuali.

Daria și Adrian nu au oferit prea multe informații despre motivul plecării, însă au asigurat susținătorii că se vor întoarce în România după câteva luni.

„Luni plecăm! O să facem live și din Spania”, a scris tânăra într-un InstaStory.

„O să stăm câteva luni, România este țara unde vrem să rămânem!”, a mai adăugat tânăra.

Cum au răspuns Daria și Adrian când au fost întrebați dacă s-au logodit

Inelul purtat de Daria pe degetul inelar de la mână stângă a atras rapid atenția fanilor Mireasa. Invitați în platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii, Adrian și iubita lui au decis să răspundă la întrebare dacă sunt logodiți.

Citește și: Daria și Adrian de la Mireasa, anunț despre căsătorie? A cerut-o fostul concurent de soție pe aceasta? Ce au declarat

Cei doi au vorbit despre povestea bijuteriei. Băiatul a spus că atunci când a reintrat în casă era decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui, dar s-a răzgândit. Cu toate acestea, la aniversarea lor de o lună, familia i-a trimis inelul, alături de o scrisoare.

„Da, este un model solitaire”, a răspuns Daria.

„Și mai trebuie să îi dau două”, a adăugat Adrian.

Astfel, inelul pe care Daria îl poartă pe mână este, de fapt, cadoul pe care acesta i l-a oferit în emisiune, la aniversarea de o lună.

Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărț... Mireasa sezonul 9. Imagini cu Andrada în timp ce părăsea casa emisiunii. Pe cine crede vinovat pentru eliminarea ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x