Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Madi, noi informații bombă după despărțire. A fost să-și ia lucrurile de la Sergiu

Madi a făcut un nou live în social media. Aceasta a păstrat pozele cu Sergiu și spune că ar exista o șansă de împăcare dacă el s-ar maturiza.

colaj de imagini cu madi si sergiu de la mireasa sezonul 8 Galerie
Madi a făcut un nou live în social media. Aceasta a păstrat pozele cu Sergiu și spune că ar exista o șansă de împăcare dacă el s-ar maturiza. | Antena 1

Madi a revenit în mediul online cu noi declarații despre despărțirea de Sergiu. În timp ce el nu a comentat subiectul, fata face dezvăluiri noi.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Mesajul lui Madi după ce ea și Sergiu au anunțat despărțirea. Ce rugăminte a lansat

Madi, noi informații bomba după despărțire. A fost să-și ia lucrurile de la Sergiu

Madi păstrează toate pozele și încă poartă inelul de logodnă de la Sergiu. Aceasta a răspuns la întrebările internauților despre subiectul despărțirii.

”Am totul. Nu îl sperie, nu ar avea de ce să-l sperie”, a spus Madi când a fost întrebată dacă mai are pozele cu Sergiu, făcând referire la o imagine care se putea observa în spatele ei.

Fata a afirmat că a fost să-și ia lucrurile de la Sergiu. Fosta concurentă spune că nu locuiau singuri și crede că lucrurile ar fi stat altfel dacă erau doar ei doi: ”Nu știu ce să spun, probabil era mai bine să stăm doar noi doi împreună și atât. Poate cine știe, era altceva”.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Madi, în doliu. De ce a apărut pe contul ei o imagine cu lumânări

Cineva i-a spus lui Madi că poate se împacă cu Sergiu. Fata nu exclude această posibilitate: ”Ce să spun, dacă se maturizează și el mai mult și are răbdare și așa mai departe, poate. Dar odată ce m-a blocat peste tot, nu cred că își mai dorește chestia asta.”

În continuare a citit comentariile și a răspuns. În unul dintre ele, un internaut a făcut o afirmație care pare să circule în mediul online.

”Că am sărit să-l bat... Of, Doamne. Mie nu-mi plac oamenii care fac din țânțar armăsar.”, a mai punctat Madi.

Care ar fi motivele despărțirii, conform lui Madi

Madi neagă vehement că ar fi luat legătura cu Horia și susține că motivele despărțirii sunt altele.

”Nu este adevărat, nu am luat legătura cu niciun Horia și Horia nu e fostul meu, nu știu ce tot comentați cu Horia”, a mai zis fosta concurentă de la Mireasa sezonul 9.

”Motivul real nu este Horia, atât pot să spun.”, a mai subliniat tânăra, care nu vrea să discute despre motivele despărțirii, spunând doar: ”Motivul este că, ne-am dat seama, nu ne potrivim. Nu regret nimic, chiar absolut nimic. A fost o experiență de viață pentru mine. Ba chiar voi merge să-mi fac un tatuaj cu infinit, să-mi aduc aminte”.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Madi rupe tăcerea după ce s-a despărțit de Sergiu. De ce nu mai sunt împreună, conform spuselor ei

Cine a câștigat meciul de MMA dintre Antonio Anghel și Marius Budin. Fostii concurenți Mireasa s-au luptat în cușcă | VI... Mireasa, sezon 8. Când s-au despărțit, de fapt, Madi și Sergiu. Tânărul a făcut mărturisiri acum: „Nu știu cine pe cine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x