Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Reacția lui Liviu după ce Bogdana i-a numit ”proști” pe cei din familia lui. Ce a avut de spus

Bogdana i-a jignit pe bunica și tatăl lui Liviu în timpul Galei de vineri, 3 noiembrie 2023. Iată ce părere are iubitul ei.

liviu si bogdana de la mireasa sezonul 8 Galerie
Bogdana i-a jignit pe bunica și tatăl lui Liviu în timpul Galei de vineri, 3 noiembrie 2023. Iată ce părere are iubitul ei. | Antena 1

În Gala de vineri, 3 noiembrie 2023, Liviu a vorbit cu bunica Paula, iar doamna Lucica cu soțul său, domnul Ion.

Cei doi părinți încercau să ia o decizie în privința buletinului Bogdanei, după ce Liviu le-a propus să o ia în spațiu. Aceștia s-au interesat de implicațiile legale și au decis să nu o ajute pe iubita fiului.

Ba mai mult, domnul Ion consideră că tinerii ar trebui să se mai cunoască și să nu se căsătorească la Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 3 noiembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

”Să ne gândim, dacă ea se aprinde, se aprinde și Liviu, ce viață vor avea împreună dacă sunt două pietre tari”, a spus domnul Ion.

Domnul Ion și doamna Paula, bunica lui Liviu, au discutat comportamentul fetei și Bogdanei nu i-a plăcut ce a auzit.

În timpul materialului, ea i-a numit ”proști” pe toți cei care discutau. ”Ce proști”, a spus concurenta. ”Lasă că m-au jignit și ei destul”, a zis ea când Simona Gherghe i-a cerut socoteală pentru jignirea adusă posibilei viitoarei sale familii.

Reacția lui Liviu după ce Bogdana i-a numit ”proști” pe cei din familia lui. Ce a avut de spus

”Da... Asta s-a întâmplat astăzi (n.r. Bogdana i-a numit proști pe cei din familia lui Liviu). Situația durează de aproape două săptămâni sau de o săptămână, de când durează. Noi știm ce am greșit, suntem conștienți. Uitați, haideți să ne înțelegem. Un om nu o să se schimbe niciodată. Nici eu, nici Bogdana, criticându-l. Niciodată. Ori te abții și nu mai spui nimic și-l lași în ritmul lui, ori...”, a spus Liviu în emisia Mireasa Capriciile Iubirii din 3 noiembrie 2023.

”Ei au început, noi am gestionat situația prost. Nu am avut nicio relație până să primesc scrisoarea aia. Nu eram jigniți. Când am primit scrisoarea aia, eu m-am gândit că am trimis-o pe fata asta că o iubesc și vreau să-mi fie soție și familia mea aduce niște controverse care nu își au rostul. (...) Eu toată viața mea m-am bazat pe instinct, nu m-a înșelat niciodată. Știu ce femeie am lângă mine și mi-a dovedit”, a mai punctat concurentul de la Mireasa.

El a afirmat că relația lor îi privește doar pe ei și ar prefera să nu mai fie emise păreri în privința posibilei lor căsătorii.

”Îmi cer scuze, m-am enervat pentru că m-au jignit în continuare la telefon, și tatăl și bunica lui Liviu. Asta mi-a fost reacția, nu sunt mândră, vreau să mă schimb, dar nu o să mă schimb criticându-mă”, a explicat Bogdana.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 3 noiembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Andreea și Andrei

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8, 3 noiembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa sezonul 8. Imagini de la plecarea lui Andrei. Cum au fost ultimele minute în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x