Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 3 noiembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În ultima săptămână, publicul Mireasa a votat intens concurenții din sezonul 8. Iată cum arată clasamentul complet.

Mireasa sezonul 8, 3 noiembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii Galerie
În ultima săptămână, publicul Mireasa a votat intens concurenții din sezonul 8. Iată cum arată clasamentul complet. | Antena 1

A fost o săptămănă plină de evenimente în casa Mireasa sezonul 8. Tinerii concurenți au trecut prin emoții mari.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 3 noiembrie 2023. Fetele și băieții au nominalizat un băiat pentru eliminare

Cum a fost ultima săptămână pentru concurenții de la Mireasa

Petrecerea i-a ajutat pe mulți concurenți să facă alegeri și să vadă lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Ioana a ales între cei doi pretendenți ai săi și deja formează un cuplu cu Marius.

Daria a fost foarte curtată la petrecerea de sâmbătă. Andy și-a declarat intențiile de a o cunoaște și chiar a purtat o poză cu ea în buzunar pe tot parcursul serii. Și Alex s-a apropiat de fată, la fel cum a făcut-o și față de Andreea și Luiza, toate fetele singure din casa Mireasa.

În cele din urmă, Daria a spus că nu e interesată de niciunul dintre cei care o curtează, nici de Adrian, pe care totuși ar vrea să-l cunoască în afara casei.

Andy a fost deranjat și chiar a folosit niște cuvinte la limita misoginismului la adresa fetei, pe când Alex s-a orientat către Andreea. Cei doi au declarat că sunt într-o cunoaștere și s-au ținut de mână în emisiunile live.

Bogdana, Liviu și doamna Lucica nu au reușit să depășească tensiunile acumulate săptămâna trecută. Cei doi au discutat, însă tinerii au fost duri cu mama Lucica, mai ales după ce bunica Paula a vorbit la telefon cu fiica sa și i-a criticat.

Și Daria a fost criticată de mamele din casa Mireasa, cu doamna Anina în frunte. Fata a jignit-o pe mama lui Robert, despre care a afirmat că a avut un gest nepotrivit față de ea în baie, cu doar câteva ore înainte să răbufnească în live. În emisia live, doamna Anina i-a spus că nu e corectă cu Adrian și că pretențiile sale sunt prea ridicate. Aceasta i-a recomandat să aibă un comportament demn de o persoană care a venit să se căsătorească.

Cum arată clasamentul publicului de pe 3 noiembrie 2023. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Ca de fiecare dată, telespectatorii au fost alături de favoriții lor și au votat în funcție de evenimentele din casa Mireasa. Iată cum arată TOP 3 și cine este Mama Săptămânii pe 3 noiembrie 2023:

TOP 3 FETE

1. Madi

2. Ana

3. Ioana

TOP 3 BĂIEȚI

1. Marius

2. Daniel

3. Sergiu

Mama Săptămânii: doamna Maria. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 16 octombrie 2023. Sergiu și Madi, la un pas să ia o decizie surprinzătoare. De ce s-a așezat el în genunchi

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Mireasa sezonul 8, 3 noiembrie 2023. Fetele și băieții au nominalizat un băiat pentru eliminare... Mireasa sezonul 8. Reacția lui Liviu după ce Bogdana i-a numit ”proști” pe cei din familia lui. Ce a avut de spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x