Antena Căutare

Mireasa, sezonul 8. Sergiu și Madi, prima apariție împreună după ce au depus actele de divorț. Ce mesaj cu subînțeles au transmis

Sergiu și Madi, foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa, au apărut împreună pe rețelele sociale după ce au depus actele de divorț. Mesajul transmis de aceștia dă de înțeles că relația lor a devenit mai bună după separare.

Colaj cu Sergiu și Madi la Mireasa sezonul 8 Galerie
Sergiu și Madi, foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa, au apărut împreună pe rețelele sociale după ce au depus actele de divorț | Antena 1

Sergiu și Madi, foștii concurenți de la Mireasa sezonul 8, au luat pe toată lumea prin surprindere cu o apariție neașteptată pe TikTok și Instagram. La începutul anului, cei doi anunțau că se despart.

De asemenea, tinerii au depus și actele de divorț la scurt timp de la cununia civilă din Finala emisiunii. Aceștia s-au acuzat reciproc de infidelitate și nu au rămas în relații bune după despărțire, însă lucrurile au luat în întorsătură neașteptată.

Pentru că au o activitate intensă pe rețelele sociale, Sergiu și Madi nu uită să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viețile lor. Recent, cei doi le-au făcut o surpriză susținătorilor. Aceștia au făcut un live pe TikTok atunci când nimeni nu se aștepta să-i mai vadă împreună.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Madi s-a fotografiat cu o perfuzie la mână: „Vă rog să înțelegeți”. Ce anunț a făcut soția lui Sergiu

Oamenii din mediul online au reacționat imediat. De altfel, curiozitățile acestora nu au lipsit. Mulți și-au dorit să afle dacă foștii concurenți de la Mireasa sezonul 8 s-au împăcat, însă ei n-au oferit prea multe detalii.

Ce mesaj au transmis Madi și Sergiu de la Mireasa sezonul 8, după ce au apărut împreună pe internet

Madi și Sergiu „au îngropat securea războiului”. Foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa au transmis printr-un mesaj pe contul de Instagram că relația lor a devenit mai bună, după acuzațiile aduse în urma despărțirii.

Tânăra a publicat printr-un InstaStory o imagine alături de fostul partener alături de o descriere neașteptată. Postarea ei a pus pe jar susținătorii care au încurajat cuplul lor încă de când se aflau în casa show-ului matrimonial.

„Într-o lume plină de ură noi am ales să fim salvarea! Zâmbiți, viața e scurtă și nu lăsați ura să vă oprească zâmbetul. Mereu să lăsați loc de bună ziua!”, a scris Madi în dreptul pozei cu Sergiu.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Care e cel mai reținut concurent în opinia lui Sergiu: ”S-a abținut mult. Nu spun că e un om fals”

Și tânărul a făcut același lucru ca fosta parteneră, postând imaginea și mesajul controversat pe contul de Instagram.

Madi și Sergiu nu au dat informații despre relația în care au rămas. Aceștia nu au vrut să dezvăluie dacă formează sau nu, din nou, un cuplu.

Din fotografie se poate observa că foștii concurenți de la Mireasa sezonul 8 sunt cu zâmbetul pe buze și se simt foarte bine împreună.

Ce mesaj a transmis Madi, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 8, după ce Sergiu a dat vestea despărțirii

La începutul lunii februarie, Madi s-a decis să vorbească despre despărțirea de Sergiu. Aceasta a dezvăluit că nu a fost vina nimănui, iar separarea s-a produs de comun acord.

„Știu, niciodată nu e bine sa ai așteptări prea mari... Îmi pare rău că totul s-a dovedit atât de dureros și atât de diferit de cum am visat amândoi! Nu cred că este vina nimănui, pur și simplu viața ne-a adus aici, unde am sperat atât de tare să nu ajungem. Doar Dumnezeu va putea decide ce va urma de acum înainte.”, a zis ea în mediul online.

Mireasa, sezonul 9. Mesajul lui Dediș după ce a părăsit competiția show-ului matrimonial. Cum s-a filmat alături de doam... Mireasa, sezonul 9. Ce a răspuns Dediș când a fost întrebat dacă o va căuta pe Eliza. Ce gânduri are tânărul după elimin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x