Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 12 februarie 2024. Un nou cuplu! Cristian și Laura s-au sărutat la petrecere

Cristian și Laura s-au sărutat la petrecere. Cei doi au declarat, în ediția Mireasa din 12 februarie 2024, că formează un cuplu.

Mireasa sezonul 9, 12 februarie 2024. Un nou cuplu! Cristian și Laura s-au sărutat la petrecere Galerie
Cristian și Laura s-au sărutat la petrecere. Cei doi au declarat, în ediția Mireasa din 12 februarie 2024, că formează un cuplu. | Antena 1

Un nou cuplu la Mireasa! După ce au declarat că sunt într-un cunoaștere, Cristian și Laura au trecut la pasul următor. La petrecerea de sâmbătă, cei doi s-au sărutat.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Mesajul lui Madi după ce ea și Sergiu au anunțat despărțirea. Ce rugăminte a lansat

Un nou cuplu! Cristian și Laura s-au sărutat la petrecere

După ce s-au sărutat pe ringul de dans, Cristian și Laura au mers pe terasă. S-au tachinat reciproc în legătură cu sărutul și au repetat gestul de mai multe ori.

Apoi, au ciocnit în cinstea relației lor. În emisia live din 12 februarie 2024, ei au fost întrebați de Simona Gherghe dacă formează un cuplu.

Fără a ezita, ambii au spus ”Da” și colegii de competiție au aplaudat. Doamna Daniela a afirmat că e fericită pentru decizia celor doi și că în cadrul emisiunii Mireasa a trăit lucruri prin care nu a mai trecut.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 12 februarie 2024. Valentin a curtat-o pe Antonia la party. În ciuda apropierilor, ea era cu gândul la Albert

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 1 februarie 2024. Cristian spune că a făcut videochat. Ce părere are mama lui, doamna Daniela, despre asta

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 12 februarie 2024. Valentin a curtat-o pe Antonia la party. În ciuda apropierilor, ea era cu gândul l... Ce mai face și cum arată Andrada de la Mireasa. Cum a apărut alături de Victor pe Instagram, deși se zvonea că s-au desp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x