Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 14 martie 2024. Adriana, noua concurentă, a intervenit telefonic. Ce a dezvăluit despre ea

Adriana, noua concurentă de la Mireasa, are 23 de ani și va intra în Gala de vineri în competiție.

simona gherghe imbracata intr-un sacou roz Galerie
Adriana, noua concurentă de la Mireasa, are 23 de ani și va intra în Gala de vineri în competiție. | Antena 1

Sigură pe ea, Adriana a intervenit telefonic la Mireasa. În ediția din 14 martie, ea a dezvăluit că a studiat marketing și acum este în anul 2 la Universitatea Politehnică din București.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 14 martie 2023. Doi iubiți au vorbit când erau în afara casei, înainte să vină la emisiune. Cum explică

Mireasa sezonul 9, 14 martie 2024. Adriana, noua concurentă, a intervenit telefonic. Ce a dezvăluit despre ea

Adriana este noua concurentă de la Mireasa. Aceasta intră în curând în casă, unde speră să găsească un bărbat înalt, familist și sincer.

Iată ce a spus în timpul intervenției telefonice din finalul emisiunii de azi, 14 martie 2024.

”Sunt foarte încântată să particip telefonic alături de voi. Am 23 de ani, am terminat Facultatea de Marketing, în prezent sunt studentă în anul 2 la Politehnică. Îmi place să călătoresc, să petrec timpul liber alături de familie. Băiatul trebuie să fie înalt, cu un aspect fizic plăcut, familist, loial, sincer. M-am uitat în ultimele zile la Mireasa. Momentan nu am pus ochii pe niciun băiat. Țin să-i cunosc în casă”, a spus Adriana, noua concurentă.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 12 martie 2024. De ce a plâns Maria după intervenția telefonică a tatălui lui Albert. Ce i-a spus acesta

Mireasa, sezon 5. Ce surpriză a primit Aron de la logodnica însărcinată, de ziua lui. Ce i-a transmis Gabriela... Mireasa sezonul 9, 14 martie 2023. Doi iubiți au vorbit când erau în afara casei, înainte să vină la emisiune. Cum expli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x