Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Liviu a primit o scrisoare despre Iuliana. Ce scrie despre trecutul ei

Liviu de la Mireasa sezonul 9 a primit o scrisoare despre Iuliana. Ce scrie despre trecutul fetei și cum comentează ea.

iuliana si sese de la mireasa sezonul 9 Galerie
Liviu de la Mireasa sezonul 9 a primit o scrisoare despre Iuliana. Ce scrie despre trecutul fetei și cum comentează ea. | Antena 1

Liviu a primit un cadou de la susținători. Era însoțit de un bilet, care a fost citit inițial de Iuliana. Ea i l-a înmânat, susținând că e posibil să fie trimis de o fostă iubită a lui.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Pupic între Maria și Albert. Cum explică cei doi tineri

Liviu a primit o scrisoare cu presupuse informații despre Iuliana

”Vezi, nu știu cine ți-a trimis bilet, cred că e o fostă de a ta. De al meu nu e, eu nu am așa ceva”.

Liviu a mers pe terasă și a citit rânduri. În scrisoare i se spunea că Iuliana e materialistă, infidelă și nici nu a făcut sport de contact. Ba mai mult, cei care i-au scris dădeau de înțeles că fata are un trecut tumultos. După ce a citit rândurile, concurentul nu avea stare.

În timp ce Liviu era deranjat, Iuliana nu părea să aibă nicio problemă. Chiar spunea să fie difuzate orice dovezi s-ar găsi, într-o discuție cu băiatul. ”Oricum nu-mi pasă, chestia asta mă ambiționează să nu mă las de tine. Nu mă las, așa de dragul lumii”, i-a zis ea.

În emisia live din 16 februarie 2024, Iuliana a afirmat că se aștepta ca oamenii să vină cu invenții, din invidie. ”Nu mă las influențat de ce se spune în jur. Vreau să ne dovedim, să vedem trecutul, oricum ar fi fost”, a declarat băiatul.

Iuliana spune că e posibil ca un fost iubit sau o fată să fi trimis rândurile: ”Noi ne-am despărțit, eu nu l-am înșelat. Eu știu ce a făcut. Cu fata este o altă problemă, mai privată, nu pot să zic aici. Nu a fost vorba de niciun băiat, ci niște neînțelegeri”.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentina și Delia. Cine părăsește competiția

”O scrisoare așa mai urâtă, dar nu știu. Liviu să lase timpul, să nu se grăbească, să comunice amândoi, să se cunoască în continuare. Iuliana, dacă e sinceră, să spună, poate e din partea unor răufăcători. Să vorbească ei”, a spus și doamna Viorica.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Bia de la Mireasa a primit un cadou inedit de la soț de Valentine's Day.Ce i-a oferit Robert și ce cuvinte romantice a scris ea

Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentina și Delia. Cine părăsește competiți... Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Cine e și cum arată Georgiana, noua concurentă. Spune că place doi băieți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x