Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentina și Delia. Cine părăsește competiția

În Gala de vineri, 16 februarie 2024, Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare dintre Valentina și Delia.

colaj de imagini cu valentina si delia de la mireasa sezonul 9 Galerie
În Gala de vineri, 16 februarie 2024, Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare dintre Valentina și Delia. | Antena 1

Vinerea trecută, mamele au făcut nominalizări. Cele mai multe voturi a primit Delia, care a fost anunțată că intră în cursa de eliminare alături de fata clasată pe ultimul loc în preferințele publicului. Aceasta a fost Valentina.

În timp ce Delia a părut foarte afectată și și-a exprimat dorința de a rămâne, Valentina a fost sigură că pleacă. Ea chiar a afirmat că dorește să părăsească competiția, după ce și-a dat seama că nu place niciun băiat de la Mireasa.

După ultima petrecere, cea de sâmbătă, Delia și Dediș s-au apropiat. Aceasta a petrecut timp cu Liviu, căruia i-a declarat că vrea să-l cunoască mai bine. Dacă cu Dediș fusese rece și distantă fizic până atunci, lui Liviu i-a permis să o țină în brațe.

Câteva zeci de minute mai târziu, ea mergea și anunța că și-a dat seama că pe Dediș îl place, nu pe Liviu.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Pupic între Maria și Albert. Cum explică cei doi tineri

Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentina și Delia. Cine părăsește competiția

În Gală, Valentina și Delia au aflat rezultatul cursei de eliminare. Publicul a fost clar în privința celei care părăsește competiția Mireasa.

Simona Gherghe a anunțat procentele și i-a urat drum bun în viață fetei eliminate.

”Procentele au fost 25,17% la 74,83%. Un scor destul de mare, nu a fost o luptă umăr la umăr, cum se întâmplă de mai multe ori când avem o cursă de eliminare. Fata care părăsește emisiunea este Valentina”, a anunțat Simona Gherghe.

Valentina a avut un mesaj emoționant după ce aflat că este eliminată de la Mireasa sezonul 9.

”Știam, mă așteptam. Eu sunt bucuroasă că am ajuns până aici. Am întâlnit oameni minunați. Nu am avut mamă când eram mică, dar mi-a dat Dumnezeu aici mai multe”, a spus Valentina.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Madi, noi informații bombă după despărțire. A fost să-și ia lucrurile de la Sergiu

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Bia de la Mireasa a primit un cadou inedit de la soț de Valentine's Day.Ce i-a oferit Robert și ce cuvinte romantice a scris ea

Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Pupic între Maria și Albert. Cum explică cei doi tineri... Mireasa sezonul 9, 16 februarie 2024. Liviu a primit o scrisoare despre Iuliana. Ce scrie despre trecutul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x