Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 28 iunie 2024. Mama Antoniei a intrat în direct. Ce cuvinte grele i-a adresat doamnei Daniela

Doamna Roxana, mama Antoniei, a intrat în direct în gala de vineri de la Mireasa sezonul 9, de pe 28 iunie 2024. Femeia i-a adresat cuvinte dure doamnei Daniela, după cearta pe care femeia a avut-o cu fiica ei.

Colaj cu Antonia, doamna Daniela și Cistian Marinescu la Mireasa Galerie
Doamna Roxana, mama Antoniei, a intrat în direct în gala de vineri de la Mireasa sezonul 9, de pe 28 iunie 2024 | Antena 1

După cearta pe care doamna Daniela și Antonia au avut-o la Mireasa - Capriciile Iubirii, mama fetei a decis să intre în direct pentru a oferi o reacție. Doamna Roxana nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față.

„Să știi că m-am gândit la tine în ultimul timp și vreau să îți zic ceva. Eu cred că tu ai fost mult prea diplomată și drăguță. Te-aș ruga să spui din suflet exact ce simți”, i-a spus Antonia mamei sale, înainte ca femeia să vorbească.

Ce a spus mama Antoniei in intervenția live din gala de vineri de la Mireasa sezonul 9

Doamna Roxana a avut o rugăminte la adresa doamnei Daniela în intervenția live pe care a avut-o în gala de vineri de la Mireasa sezonul 9. Femeia a ținut să-i spună acesteia să nu mai aducă în discuții lucruri din trecutul fiicei sale.

Citește și: Mireasa, sezonul 9. Cum a răspuns Albert când a fost întrebat dacă o place pe Maria Lungu. Ce a mărturisit băiatul

„Vreau să salut pe toată lumea din platou. Antonia, normal că am un punct de vedere. Pentru că situația a degenerat, iar pentru că tu dorești un alt punct de vedere atunci o să ți-l spun. Tu de ce ești acolo? Spune-mi în felul următor, ce probleme sunt între tine și doamna Daniela? Știu că tu nu i-ai făcut nimic doamnei Daniela. Vă rog doamna Daniela să lăsați problemele Antoniei din trecut să le rezolv eu. Eu am fost lângă ea când a avut nevoie de mine. A fost un pic cam mult să-i spuneți Antoniei despre întreruperea de sarcină.

Nu luați asta ca un atac. Pentru tine Cristian este foarte simplu, nu trebuie să te complici. Trebuie să încerci să controlezi chestia asta de limbaj. Mami, tu cu ce te lupți? Te-am rugat să spui cu subiect și predicat ce simți, dar nu uita de educație. Spune mamă ce simți, nu poți să ascunzi lucrurile astea. Nu poți să bagi totul sub preș.”, a spus mama Antoniei.

„Ai fost diplomată, totuși!”, a evidențiat Antonia.

„Pun mare preț pe educație”, a mai spus doamna Roxana.

„Nu ți se pare că face un abuz tot ce face față de mine? Ești prea diplomată, iar ea a luat-o ca undă verde să continue”, i-a declarat fiica ei.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Ce a făcut Maria Lungu la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa. La ce curiozități a răspuns în online

„Este un abuz atunci când ceva este prea mult!”, a completat mama tinerei.

„Am o mare rugăminte pentru doamna Daniela, nu o luați personal, să-i dați spațiu Antoniei. Nu mai aduceți în discuție subiecte din trecut. Asta e singura chestie pentru care vă rog, sunt adulți și își pot rezolva problemele singuri.”, a mai zis doamna Roxana.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 7. Sabrina, criticată pentru noul loc de muncă. Cu ce se ocupă soția lui Dima... Mireasa sezon 5. Andrei Cica, apariție rară pe internet. Cât de mult s-a schimbat fostul iubit al frumoasei Yana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Citește și
x