Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Antonia și doamna Daniela și-au adresat cuvinte grele. Gabriela Cristea a intervenit între cele două

Antonia și doamna Daniela și-au adresat replici dure în ediția de joi, 27 iunie 2024, de la Mireasa - Capriciile Iubirii. Mama lui Cristian Marinescu a răbufnit atunci când tânăra a spus că nu mai poate să stea în aceeași casă cu ea.

Colaj cu Antonia, doamna Daniela și Marinescu la Mireasa - Capriciile Iubirii Galerie
Antonia și doamna Daniela și-au adresat replici dure în ediția de joi, 27 iunie 2024, de la Mireasa - Capriciile Iubirii | Antena 1

Tensiunile au atins cote maxime între Antonia și doamna Daniela după plecarea Mariei Lungu din casa Mireasa, sezonul 9. Înainte de a se prezenta la Mireasa - Capriciile Iubirii, tânăra și Cristian Marinescu au avut o discuție despre faptul că fata abia așteaptă să se deschidă ușile caselor.

În platou emisiunii, tânăra a declarat că adevăratul motiv pentru care nu mai poate să stea în casa fetelor este chiar doamna Daniela. Se pare că relația dintre cele două a ajuns într-un punct foarte delicat.

„Nu are nicio legătură cu fetele. Știu că mai este foarte puțin timp, dar îmi este din ce în ce mai greu să stau aici. Număr zilele. Când sunt ușile deschise și sunt lângă el... sunt foarte bine. Când sunt singură nu mă simt bine acolo, se simte o tensiune. Nu au nicio treaba fetele. Doamna Daniela, nu îmi mai face plăcere să fac lucrul ăsta. Aș avea nevoie de o pauză de la tot ce s-a întâmplat până acum”, a declarat Antonia.

Citește și: Mireasa, sezonul 9. Cum a răspuns Albert când a fost întrebat dacă o place pe Maria Lungu. Ce a mărturisit băiatul

Doamna Daniela nu a rămas indiferentă situației și i-a răspuns fetei cu aceeași monedă. Așadar, lucrurile au degenerat între cele două în platoul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii. În urma cuvintelor grele pe care și le-au adresat, Gabriela Cristea a ținut să intervină și să ceară o pauză publicitară pentru a calma spiritele.

Ce replici dure și-au adresat Antonia și doamna Daniela la Mireasa - Capriciile Iubirii, chiar înainte de gală

Doamna Daniela a dezvăluit că relația dintre ea și Antonia era destul de bună la început, însă lucrurile s-au schimbat pe parcurs între ele.

„Indiferent de cum a fost Antonia în casă, eu i-am fost alături. A avut întotdeauna o parteneră indiferent de situație. Am înțeles-o, am susținut-o, i-am dat sfaturi... De la ea a pornit totul”, a spus mama lui Cristian Marinescu.

„Pentru mine lucrurile sunt foarte clare în momentul ăsta. Când o persoană este cu adevărat empatică consider că este până la capăt. Eu nu mai simt să discut cu doamna Daniela, să am conversații din moment ce ea doar atacă. Mă pune într-o lumină denigrantă, mă umilește”, a mai adăugat Antonia.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 27 iunie 2024. Valentin a făcut-o pe Elena să plângă. Ce limite i-a impus tânăra: „Mă doare rău!”

„Dar nu avem ce discuta! Nu te atac!”, a fost replica doamnei Daniela.

„Doamnelor, luăm pauză și ne întoarcem după pauză!”, a intervenit Gabriela Cristea.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa, sezonul 9. Cum a răspuns Albert când a fost întrebat dacă o place pe Maria Lungu. Ce a mărturisit băiatul... Mireasa sezonul 7. Sabrina, criticată pentru noul loc de muncă. Cu ce se ocupă soția lui Dima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Citește și
x