Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 6 iunie 2024. Albert și Laura despre căsătorie și logodnă. Tânărul nu-și dorește nici logodnă, nici căsătorie

Albert și Laura nu se cunosc destul de bine, însă își doresc să afle mai multe unul despre celălalt. Tinerii și-au dat seama că au așteptări diferite.

colaj albert și laura Galerie
Laura și Albert continuă discuția despre relația lor | Antena 1

Albert și Laura discută serios despre relația lor. Deși sunt la început, cei doi își doresc o dinamică diferită.

Citește și: Cristina și Alexandru au aniversat patru luni de relație într-un cadru deosebit:„Datorită ție...”

Mireasa sezonul 9, 6 iunie 2024. Albert și Laura despre căsătorie și logodnă. Tânărul nu-și dorește nici logodnă, nici căsătorie: „Să nu-ți formezi o așteptare ca după să vină o dezamăgire”

„Nu m-am dus cu gândul la logodnă, m-am dus cu gândul la relația în sine”, argumentează Laura.

„Mie mi-ai lăsat impresia că vrei puțin să grăbești lucrurile”, spune Albert.

„Nu pot să vorbesc lucruri pe care aș vrea să le vorbesc cu tine pentru că stau să mă gândesc...”, spune Laura.

„Să nu-ți creezi tu o așteptare”, intervine Albert. „Asta nu înseamnă că nu poți să mai vii la mine să mă întrebi lucruri de care ești tu curioasă.”

Citește și: Mireasa sezonul 9, 6 iunie 2024. Cât de greu i-a fost lui Alexandru să stea departe de Cristina. Ce a mărturisit tânărul

„Să nu-ți formezi o așteptare ca după să vină o dezamăgire”, continuă tânărul. „Separat, putem să vorbim orice.”

„Eu aștept și de la tine să-mi pui și tu întrebări”, spune Laura. „Încerc să te cunosc cum vrei tu, ușor-ușor. (...) De ce ți se pare atât de greu să vorbești?”

„Dar nu mi se pare greu, nu știu de ce o ții pe asta”, răspunde Albert. „Ce-ți dorești până la urmă?”

„O relație serioasă, în care să pot vorbi despre orice”, răspunde ea.

„Mi-ar plăcea și de la tine să fii puțin mai relaxată”, îi spune tânărul. „N-ar trebui să dăm deoparte lucrurile pe care noi le făceam înainte și ne făceau fericiți.”

Laurei îi este greu să vadă relațiile celorlalți și își dorește același lucru. Însă conștientizează că este mult prea devreme acum.

„Eu nu înțeleg de ce el se gândește atât de mult la logodna asta?!” spune tânăra.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Luiza, răsfățată de iubitul ei. Cum a surprins-o tânărul, la împlinirea primei luni de relație

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Zain, apariție surpriză alături de iubita lui, la petrecerea lui Antonio. Cum a arătat Iulia

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 5 iunie 2024. Liviu a câștigat o noapte la hotel. El și Delia au petrecut o noapte împreună la Bușteni

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

O mai ții minte pe Lucy de la Mireasa sezonul 5? Cum arată bărbatul care a cucerit-o... Mireasa sezonul 9, 6 iunie 2024. Antonia și doamna Daniela, discuții tensionate: „Sentimentele mele față de tine s-au sc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță Miercuri, 26.06.2024, 09:29
Citește și
x